Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring

Bezorgkosten & levertijd

Wat zijn de bezorgkosten?

Geen bezorgkosten bij Schuif! Want wij bezorgen gratis in Nederland. Alleen voor de Waddeneilanden vragen wij een toeslag. Woon je in België? Daar kunnen wij ook bezorgen, vraag hier naar de mogelijkheden.

Wanneer bezorgen jullie mijn schuifwand?

Voor een maatwerk schuifwand uit de basiscollectie met een uni kleur of designprint hebben wij een meestal een levertijd van 7 werkdagen. Heb je gekozen hebt voor een schuifdeur met een afbeelding of fotoprint dan hanteren wij meestal een levertijd van 14 werkdagen. Maar altijd in overleg want als je wilt dat wij de schuifwand komen bezorgen dan zijn we afhankelijk de planning van onze koerierdienst.

Verpakken

Omdat we 90% van onze schuifwanden bezorgd moeten worden verpakken wij onze schuifwanden uiteraard goed! Maar als de schuifdeuren bij je thuis bezorgd worden controleer dan altijd de wand. Want ondanks onze goeie bedoelingen om alles zo goed mogelijk te verpakken kan er altijd wat mis gaan. En om discussie te voorkomen… controleer altijd je pakket!

Wat anderen van ons vinden

Juiste prijs voor een degelijke schuifwand, correcte en snelle reacties op vragen, meedenkend en een korte levertermijn.

Mooi afgewerkte deuren makkelijke montage en snelle levering. Een aanrader

array(1) { ["opt-condtion"]=> array(1) { [0]=> array(5) { ["condition"]=> string(7) "product" ["condition-operator-cart"]=> string(4) ">" ["condition-operator-product"]=> string(2) "in" ["condition-value-cart"]=> string(0) "" ["condition-value-product"]=> array(1) { [0]=> string(4) "1562" } } } }