Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring

Veelgestelde vragen

Onze schuifwanden kunnen niet hoger gemaakt worden dan 2588mm. De materialen waar we onze schuifwanden mee maken zijn afgestemd op deze maat en de panelen zijn simpelweg niet hoger dan 2500mm.

Kom je niet weg met deze maat dan kunnen wij daar een oplossing voor bieden in de vorm van verhogingslat. Via deze link laten we de mogelijkheden zien.

De kosten voor een verhogingslat van 25mm komt op 12,50 per meter en werken wij de lat af met een witte vloerplint en een verhogingslat van 45mm komt op 15,- per meter, deze afwerking is ook standaard in het wit.

Je kunt jezelf misschien beter afvragen “waarom niet?”.

Bij Schuif! mag je namelijk rekenen op:

  • Maatwerk schuifwand voor een standaard prijs
  • Snelle levertijden
  • 10 jaar garantie op de wielen en profielen
  • Direct een juiste prijsoverzicht
  • Unieke schuifdeuren met basis uni kleur & design print of een fotoprint

 

Krijg ik ook garantie op een schuifwand?

Ja, natuurlijk!

Standaard krijg je 10 garantie op de bodemrollende, kogel gelagerde wielen en op de profielen. Wanneer je kiest voor een fotoprint op je schuifdeuren
dan zit daar 2 jaar garantie op.

Je koopt een compleet op maat gemaakte schuifwand inclusief het schuifwandsysteem. De deurpanelen zijn 8 mm dik, afgewerkt met een zilverkleurig of zwart aluminium omlijsting en bodemrollende, kogel gelagerde wielen. Daarbij krijg je een boven- en onder rail voor een mooie afwerking. De breedte van de boven rail is 8,2 cm en die van de onder rail is 5,8 cm.

 

Om jouw persoonlijke schuifwand te ontwerpen, klik je hier.

Allereerst bepaal je het aantal deuren waaruit jouw schuifwand moet bestaan en daarna kan je kiezen uit diverse paneel keuzes. Uni kleur, design print of een fotoprint.
Je kunt je schuifwand helemaal samenstellen zoals jij wilt.

Alle combinaties zijn mogelijk maar zit jouw combinatie er niet bij vraag dan naar de mogelijkheden via mail of telefoon!

De maximale breedte van een schuifdeur is 1000mm en de maximale hoogte is 2588mm. Het aantal deuren is in principe oneindig, maar de maximale maat van de aluminium rails is 3600mm. Wanneer je de schuifwand langer wil maken (dus meer deuren), dan is dat mogelijk. De boven- en onder rail bestaan dan uit 2 of meer delen. De breedte van de boven rail is 8,2 cm en van de onder rail 5,8cm.

Is de ruimte waar je schuifwand komt hoger? Daar hebben wij mogelijk een oplossing voor, klik hier voor meer informatie over de verhogingslat.

Het inmeten van een schuifwand (met of zonder een kastinterieur) is niet moeilijk maar moet natuurlijk wel goed gebeuren! Om ervoor te zorgen dat je jouw schuifwand kast op een simpele manier goed kunt inmeten, hebben wij meetinstructies gecreëerd, die je hier kunt vinden. Wil je liever dat er iemand van Schuif! langskomt om de schuifwand in te meten? Dat kan! Tijdens het plaatsen van je bestelling via ons stappenplan kun je aangeven dat je de kast wil laten inmeten. Hou er wel rekening mee dat hier extra kosten aan verbonden zijn en dat wij alleen in ons binnen gebied komen meten én monteren. Wel bezorgen wij gratis door heel Nederland.

Mocht er iets onduidelijk zijn, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Of wij bij jullie ook komen meten en monteren?

Ja, dat is mogelijk…mits je in ons binnengebied woont. (40/50 km rondom Wervershoof)

Mocht je in ons binnengebied wonen en je kiest ervoor om de deuren door ons te laten monteren, dan komen wij ook inmeten. De kosten voor het monteren van schuifdeuren en/of interieur segmenten zijn € 75,- per deur of segment. Voor het inmeten rekenen we € 25,-. Tijdens je bestelling via ons stappenplan, kun je aangeven of je gebruik wil maken van onze inmeet en montage service.

Waar heb ik zijpanelen voor nodig?

Zijpanelen heb je nodig wanneer je de schuifwand niet tussen twee muren kunt of gaat plaatsen. Afhankelijk van waar je de schuifwand plaatst heb je 1 of 2 panelen nodig. In onze instructies voor het inmeten van een schuifwand, vind je verdere uitleg over het gebruik van zijpanelen en de manier waarop je deze gemakkelijk kunt inmeten.
Succes!

Kan ik kiezen voor een spiegel/glas schuifdeur?

Nee, helaas. Daar is dit schuifsysteem niet voor geschikt. Tevens hebben wij ervoor gekozen jouw schuifwand snel te kunnen leveren en met spiegel en/of glas deuren is dat niet mogelijk.

Maar mocht je wel voor een spiegel schuifdeur gaan dan zijn er wel mogelijkheden. Wij zijn een onderdeel van Hubo Wervershoof, vanuit deze organisatie is het mogelijk om wel spiegeldeuren te leveren. Interesse? Vraag naar de mogelijkheden!

Verkopen jullie kastinterieurs?

Jazeker! Wij hebben gekozen voor standaard interieurs. Kastinterieurs met twee verschillende breedtematen van 50 of 70 cm. Standaard 60cm diep en 210cm hoog.
Keuze uit 4 verschillende segmenten met planken en hanggedeelte. Klik hier voor meer informatie over onze interieurs.

Alvast een kijkje nemen in hoe je je kastinterieur zelf eenvoudig kan plaatsen? Klik hier.

 

Je kunt bij ons je schuifdeuren laten bedrukken met een afbeelding. Daarvoor kun je ieder gewenste foto voor aanleveren of een keuze maken uit onze fotocollectie. Om er van verzekerd te zijn dat je foto geschikt is laten we de foto’s altijd controleren door ons mediabureau. Twijfel je of je foto geschikt is? Klik dan hier om te lezen waar je foto minimaal aan zou moeten voldoen!

Kan ik mijn schuifwand bestelling annuleren of retourneren?

Annuleren kan alleen als de wand nog niet in productie is genomen! Zodra wij jouw schuifwand al aan het produceren zijn dan is het onmogelijk om nog te annuleren. Als je je schuifwand bij ons bestelt, wordt deze speciaal voor jou op maat gemaakt. Omdat onze artikelen op maat zijn gemaakt, zijn ze wettelijk uitgesloten van het herroepingsrecht. Hierdoor is het annuleren of retourneren van een bestelling niet mogelijk. Mocht er door Schuif! een fout worden gemaakt, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We zullen dan proberen om een passende oplossing voor het probleem te vinden.

Op welke manier kan ik mijn schuifwand betalen?

Als je je bestelling bij ons invoert krijg je op het einde een keuze mogelijkheid om je schuifwand en/of extra’s te betalen. Dit kan via IDeal of via bankoverschrijving.

Wij bezorgen onze schuifwanden GRATIS in Nederland. Alleen voor de Waddeneilanden zal er misschien een toeslag nodig zijn. Deze kosten zijn op aanvraag.

Monteren

Wil je dat wij komen monteren? Kijk dan eerst of je in ons binnen gebied woont, wij meten én monteren alleen in ons binnen gebied.(40/50 km vanaf wervershoof)

Ja, het is mogelijk een proefmonster van onze schuifdeur panelen aan te vragen. Als je contact met ons opneemt en doorgeeft van welke uni kleur of design print je een proefmonster wil ontvangen, dan sturen wij die zo snel mogelijk naar je op of vraag ze aan via deze link!

Wat zijn de levertijden voor mijn bestelling?

Maatwerk schuifwand

Dat is afhankelijk van je keuze schuifwand. De schuifdeuren met een uni kleur of design print kunnen wij meestal binnen 7 werkdagen gereed hebben. Voor de schuifdeuren met een fotoprint hebben wij iets meer tijd voor nodig en zijn meestal gereed binnen 14 werkdagen.

Kastinterieur

Omdat wij standaard kastinterieur leveren is deze meestal uit voorraad leverbaar! Je bent dan alleen afhankelijk van onze route, het kan zijn dat jij je kastinterieur binnen 7 werkdagen binnen hebt.

Softclose is een systeem wat helpt je schuifdeuren zachtjes in positie te zetten. Wanneer je voor softclose kiest dan monteren wij de softclose op de twee buitenste deuren van je schuifwand. Zelf dien je de opvangpalletjes in je bovenrail vast te monteren. Via onze montage instructies leggen wij uit hoe je dit dient te doen.

Bijstellen van je softclose

Door veelvuldig gebruik kan het zijn dat je softclose ‘uit zijn systeem’ klikt. Dit is vrij eenvoudig te herstellen. Zie hier het filmpje.

schuif_video_softclose (1)

Je kunt met gemak zelf je schuifwand monteren!
Lees anders onze blog eerst even: Blog | zelf je schuifwand monteren

Via deze link kom je bij onze montage instructies met het bijbehorende filmpje.

Via onze website hebben we het gemiddelde van het aantal schuifdeuren genomen en zijn uitgekomen op 5 schuifdeuren. Is jouw situatie anders en kun je wel meer schuifdeuren kwijt? Helemaal geen probleem. In principe kunnen wij een oneindig aantal aan schuifdeuren voor je maken! Vraag ons voor meer info of bestel via de site. Stel je hebt ruimte en/of de wens voor 9 schuifdeuren dan kun je ook een 4 en een 5 deurs schuifwand bestellen.

Voordat wij de schuifwanden in productie nemen hebben wij altijd even contact dus alle bestelling worden van te voren besproken!