Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring

Fotowand | Schuifwand met fotoprint

Maak je schuifwand uniek door deze te laten bedrukken met een mooie fotoprint! Zo creëer je een prachtige fotowand, helemaal uniek en helemaal naar jouw smaak!

Maak van je schuifwand een unieke fotowand!

Foto

Je kunt kiezen uit een van de foto’s uit ons eigen fotobibliotheek. Hier hebben we diverse thema’s toegevoegd. Natuur, kunst en onder andere steden. Maar je kunt ook zelf een afbeelding of foto uploaden. Zo maak je je schuifwand nog persoonlijker en unieker.

Beeldkwaliteit

Om er zeker van te zijn dat een afbeelding geschikt is om te gebruiken voor jouw fotowand, is het belangrijk dat de afbeelding voldoet aan een aantal eisen. Zo moet de resolutie bijvoorbeeld hoog genoeg zijn, omdat de foto anders korrelig/pixelig wordt. Waar een afbeelding precies aan moet voldoen om gebruikt te kunnen als fotowand, vertellen we je hier.

Meer over de deuren van SCHUIF!?

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen
Schuifwand met fotoprint | fotowand | Bos
Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen
Schuifwand met schuifdeur met een design print
Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 11 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen
Maatwerk schuifwand met schuifdeur met een uni kleur
array(1) { ["opt-condtion"]=> array(1) { [0]=> array(5) { ["condition"]=> string(7) "product" ["condition-operator-cart"]=> string(4) ">" ["condition-operator-product"]=> string(2) "in" ["condition-value-cart"]=> string(0) "" ["condition-value-product"]=> array(1) { [0]=> string(4) "1562" } } } }