Gratis verzending*
Hulp bij inmeten en montage
Meer dan 25 jaar ervaring

Schuifwand met fotoprint | Maak je schuifwand persoonlijk | Schuif!Schuifwand met fotoprint | fotowand

Wanneer je kiest voor het gebruiken van een eigen foto, dan maak je van jouw schuifwand kast écht iets unieks. Denk bijvoorbeeld eens aan een foto van het hele gezin voor in de woon of slaapkamer. Of wat dacht je van een foto van jouw favoriete stad voor in de hal? Of een foto van je huisdier voor in de bijkeuken. Door een eigen foto te gebruiken voor jouw fotowand maak je van iets praktisch als een schuifwand een unieke eyecatcher.

Richtlijnen voor de beeldkwaliteit van je foto of afbeelding

Om er zeker van te zijn dat een afbeelding geschikt is om te gebruiken voor jouw fotowand, is het belangrijk dat de afbeelding voldoet aan een aantal eisen. Zo moet de resolutie bijvoorbeeld hoog genoeg zijn, omdat de foto anders korrelig/pixelig wordt. Waar een afbeelding precies aan moet voldoen om gebruikt te kunnen als fotowand, vertellen we je hier.

Heb je nog geen afbeelding of foto? Kijk dan eens op deze sites!

Eigenschappen van schuifwand met fotoprint

  • Keuze uit afbeeldingen in onze collectie of het uploaden van een eigen foto
  • De schuifdeuren worden geleverd met een zilverkleurige of zwarte omlijsting
  • Prijs vanaf 900,-
  • De schuifwand wordt meestal binnen 14 werkdagen geleverd

 

Weet je al welke foto je wil gebruiken voor jouw schuifwand?

Klik dan hier om jouw unieke fotowand zelf samen te stellen! Weet je niet zeker of een schuifwand kast met fotoprint is wat je wil? Bekijk dan hier onze schuifdeuren met design print en hier schuifdeuren in Uni kleur.

Meer over de deuren van SCHUIF!?

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen
Schuifwand met schuifdeur voorzien van fotoprint
Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen
Schuifwand met schuifdeur met een design print
Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 11 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen
Maatwerk schuifwand met schuifdeur met een uni kleur