Garantie & klachten

Een klacht, he wat vervelend!

We hopen dat we hier samen uit kunnen komen. Wat nu te doen?
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@schuifwandmaken.nl (maar bellen mag natuur ook altijd: 0228-585694). Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Krijg ik garantie op een schuifwand?

Ja, natuurlijk! Standaard krijg je 10 jaar garantie op de bodemrollende, kogel gelagerde wielen en op de profielen. Wanneer je kiest voor een afbeelding op je schuifdeuren dan zit daar 2 jaar garantie op.

Goed contact, deuren top geleverd Wel veel metaal deeltje tussen de wieltjes Dus extra zuigen verder prachtige deuren die soepel schuiven

Alles is goed verlopen. De schuifwand was snel geplaatst. Levering keurig volgens afspraak, was aan de andere kant van nederland.

Mooi afgewerkte deuren makkelijke montage en snelle levering. Een aanrader