Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring

Schuifwandkast maken met Schuif!

Een schuifwandkast maken lijkt misschien ingewikkeld, maar met behulp van Schuif! en ons super simpele stappenplan heb je de montage binnen de kortste keren gedaan. Geen ingewikkelde bouwtekeningen, geen lijstjes met benodigdheden en honderd keer meten, maar gewoon online jouw schuifwandkast maken. Zonder gedoe. Dat klinkt goed, toch? Nu vraag jij je natuurlijk af hoe dat dan werkt. Nou, dat leggen we je graag even uit.

 

Maak je schuifwand
Schuifwandmaken | schuifwand met uni kleur Hollands Wit

Hoe kan ik zelf een schuifwandkast maken?

Dat is heel simpel. Wij hebben een stappenplan ontwikkeld dat bestaat uit 4 stappen. Dat betekent dat je in slechts 4 stappen jouw schuifwand kunt maken.

  • Stap 1: Vul de afmetingen van jouw schuifwandkast in. Mocht je de precieze afmetingen niet weten, dan hebben wij super handige meetinstructies voor je.
  • Stap 2: Vervolgens kies je voor een Uni kleur of design print uit onze basiscollectie, of upload je zelf een foto om jouw schuifwand een persoonlijk tintje te geven.
  • Stap 3: Check of de afmetingen kloppen en vul ze aan. Vervolgens kies je of je zijpanelen nodig hebt of niet.
  • Stap 4: Rond je bestelling af en kies of je de deuren zelf wil inmeten en monteren, of dat je dat liever door ons laat doen.

Zodra je bestelling is afgerond, gaan wij voor je aan de slag. Wij maken de deuren die jij ontworpen hebt voor je op maat, waarna jij ze zelf – met behulp van onze montage instructies – kunt monteren. Of je laat dat door ons doen. Dat kan natuurlijk ook.

Dus ik stel mijn schuifwand samen en jullie gaan de schuifwand maken?

Ja, precies! Jij laat ons weten wat je wil en wij zorgen dat de schuifwand precies wordt wat jij in je hoofd hebt. Dus: jij komt met de ideeën en wij zorgen voor de uitvoering. En als je wil, komen we zelfs nog langs om de schuifwandkast in te meten én te monterenZo simpel kan een schuifwandkast maken zijn!

Meer over de deuren van SCHUIF!?

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen
Schuifwand met fotoprint | fotowand | Bos
Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen
Schuifwand met schuifdeur met een design print
Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 11 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen
Maatwerk schuifwand met schuifdeur met een uni kleur