Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
Over Schuif

Schuif! Unieke en op maat gemaakte schuifwanden

Het idee voor Schuif! ontstond in 2015, nadat we in onze showroom van Hubo Wervershoof diverse keren de vraag kregen of we ook voordelige schuifwanden, of schuifwanden met een fotoprint erop, konden leveren. De schuifdeuren die wij destijds leverden waren van merken die niet zozeer voordelig waren en schuifwanden met foto’s erop waren geen onderdeel van ons aanbod. We leverden wel een voordelig schuifwandsysteem, maar die diende de klant zelf te maken en helaas is niet iedereen even handig.

Bovenstaande vragen zetten ons aan het denken en al snel kwamen wij met een idee dat hét antwoord op beide vragen moest zijn; Schuif!. Een website waarop je door middel van een simpel stappenplan gemakkelijk jouw eigen schuifwand samen kunt stellen. In 2016 is Schuif! online gegaan en sindsdien kunnen wij op maat gemaakte schuifdeuren met prachtige kleuren, design prints en foto’s leveren. Precies zoals we dat bedoeld hadden; voordelige en unieke schuifwanden gemaakt vóór en dóór jou.

Ons bedrijfsfilmpje!
Schuif! | schuifwandmaken | Over Schuif!

Hubo

Theo en Jessica, de gezichten achter Schuif!, zijn sinds 2001 trotse eigenaren van de Hubo in Wervershoof. Terwijl Theo fulltime in de Hubo aan het werk was, had Jessica banen in onder andere de makelaardij, in de horeca en in een groothandel. In 2016 maakte Jessica de keuze om het concept voor Schuif! uit te werken en daar haar werk van te maken. Een keuze waar ze geen seconde spijt van heeft!

Meer over de deuren van Schuif?

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen
Schuifwand met fotoprint | fotowand | Bos
Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij meestal bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen
Schuifwand met schuifdeur met een design print
Deur met uni kleur

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 11 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni kleur vindt meestal binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een van de basis uni kleuren en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen
Maatwerk schuifwand met schuifdeur met een uni kleur

Een voorbeeld voor andere bedrijven! Zelf bellen voor controle maten, zelf bellen voor levering, alles volgens afspraak, montage nog makkelijker dan verwacht, resultaat fantastisch.

Mooi afgewerkte deuren makkelijke montage en snelle levering. Een aanrader

Juiste prijs voor een degelijke schuifwand, correcte en snelle reacties op vragen, meedenkend en een korte levertermijn.