Gratis verzending*
Hulp bij inmeten en montage
Meer dan 25 jaar ervaring

Kledingkast maken met Schuif!

Wanneer je op zoek bent naar een unieke schuifkast met schuifdeuren ben je bij Schuif! aan het juiste adres. Bij ons mag je namelijk helemaal zelf je kledingkast maken. En zelf je schuifkast maken kent een hoop voordelen:

  • Ze zijn namelijk op maat gemaakt
  • Volledig op jouw wensen afgestemd
  • En ze zijn uniek, omdat jij ze zelf ontworpen hebt

Tel daar ook nog eens het gebruik van hoogwaardige producten bij op en je bent verzekerd van een prachtige kledingkast die volledig bij jou en jouw interieur past.

Maak je schuifwand

Wil jij graag zelf je schuifwandkast maken?

Dat kan dus! Zelf je schuifkast maken met Schuif! is ontzettend makkelijk. Ga je voor een design of kleur uit onze database? Of gebruik je je creativiteit en ontwerp je een kast met een door jou gemaakte of uitgekozen foto? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk ze hier:

Wil je graag een monster ontvangen van één van de prints of kleuren uit onze basiscollectie, zodat je deze in het echt kunt bewonderen? Dat kan via deze proefmonster.
Je kunt natuurlijk ook altijd bij ons langskomen in de showroomHier vind je ons adres.

Hoe kan ik mijn eigen kast maken?

Schuif! heeft een simpel stappenplan ontwikkeld, waarmee je binnen no-time jouw schuifwandkast met schuifdeuren kunt maken. Met behulp van onze meetinstructies meet je supersnel de juiste maten voor jouw schuifkast op. Daarna vul je deze in in ons stappenplan en kun je direct beginnen met het maken van jouw kledingkast. Mocht je het inmeten van jouw kledingkast liever láten doen, dan is dat mogelijk. Wij bieden namelijk een inmeet- en montageservice, mits je in ons binnengebied woont. Zo komen wij de kast niet alleen inmeten, maar ook nog eens voor je monteren. Dat is pas service!

Meer over de deuren van SCHUIF!?

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is meestal binnen 14 werkdagen.

Start met ontwerpen
Schuifwand met schuifdeur voorzien van fotoprint
Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij meestal binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen
Schuifwand met schuifdeur met een design print
Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt meestal binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen
Maatwerk schuifwand met schuifdeur met een uni kleur