Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring

Kledingkast laten maken

Als je op zoek bent naar een kledingkast met schuifdeuren die echt uniek is, ben je bij ons aan het juiste adres. Hier krijg je namelijk de vrijheid om zelf je kledingkast te ontwerpen. Jij ontwerpt en wij maken!

Uni kleur

Uni kleuren zijn onze basiskleuren, je kunt kiezen uit deurpanelen met kleuren van Hollands Wit tot aan Elegant Zwart en alles wat daar tussen zit. De omlijsting van de schuifdeuren is zwart of aluminium kleurig. Wat jij mooi vind, jij bepaalt!

Design kleur

Naast de uni kleuren kun je ook een keuze maken uit onze diverse prints. Van een lichte houtnerf tot aan een marmerlook schuifdeur panelen. Omlijsting wederom zwart of aluminium kleurig, alles is mogelijk. Vind je het lastig om van je computerscherm een keuze te maken dan kun je vooraf altijd een sample opvragen.

Fotoprint

Dan hebben wij nog een extra unieke keuze. Je kunt namelijk zelf bepalen wat jij op de kledingkast schuifdeuren wilt. Wij maken onze schuifdeuren desgewenst met een fotoprint. Jij bepaalt wat voor print je erop wilt hebben. Je kunt een keuze maken uit onze fotobibliotheek of je levert zelf een foto aan. Omlijsting keuze is hier ook zwart of aluminium kleur, waarin wij vaak het advies geven om voor aluminium gaan omdat dat je foto de eyecatcher wordt zoals jij dit bedoelt hebt.

Maatwerk

Je ontwerp helemaal zelf je kledingkast, besteld deze online en wij regelen de rest! We maken de kledingkast met schuifdeuren helemaal op de door jou aangegeven maatvoering en gekozen kleur, print of fotoprint, precies zoals jij de schuifwand wenst!

Bezorgen

Zodra we je schuifwand hebben gemaakt, komen we deze bij je thuisbezorgen. Dit doen wij geheel gratis in het grootste deel van Nederland!

 

Schuif! | Schuifwandmaken | schuifdeuren op maat

Voordelige kledingkast met schuifdeuren

Montage service mogelijk

Snelle levering mogelijk

Duidelijke meet- en montage instructies

Meer over de deuren van SCHUIF!?

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is meestal binnen 14 werkdagen.

Start met ontwerpen
Schuifwand met fotoprint | fotowand | Bos
Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij meestal binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen
Schuifwand met schuifdeur met een design print
Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt meestal binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen
Maatwerk schuifwand met schuifdeur met een uni kleur