Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
15 april 2022

Als ik eerst maar in die auto zit…

Vakantiestress!

Het onderbuik gevoel begint al lichtelijk op te komen. Ook al duurt het nog een paar weken maar ik weet dat het er aan zit te komen… vakantiestress…

Kan me haast niet voorstellen dat ik de enige ben die dat heeft. Als ik zo om me heen hoor zijn er meerdere die daar last van hebben. Maar het gekke is dat het alleen maar vrouwen zijn die je daar over hoort. Mannen lijken daar geen moment van wakker te liggen. Is dat omdat wij stress genoeg voor beide maken? Of komt het doordat je als vrouw je verantwoordelijk voelt voor alles wat er mee moet? Iemand nog een andere suggestie? Want ik kom er niet op.

We doen het ons zelf ook aan hoor. Of althans ik wel (denk ik) want voordat ik sowieso in die auto zit heb ik mezelf een waslijst aan taken toe bedeelt. Zo een lijst met “dingen die ik moet doen voordat ik op vakantie ga” lijst. Wassen, strijken, ramen lappen, bedden verschonen, slaapkamers netjes, toiletten “spoor” en “streep” loos, badkamer als nieuw, buitenom knap.

En dan de rest nog

Dat is dan alleen het huis he? Dan moeten er nog koffers gepakt worden, bezigheden voor in de auto die gekocht en bedacht moeten worden, een tasje apart voor de tussenstop, eten en drinken voor onderweg. Oh ja en dan nog oppas regelen voor onze hond en ageponis én moet je je werk natuurlijk ook goed afsluiten en overdragen of is er in onze afwezigheid nog iemand jarig?

En dan te bedenken dat we maar 2,5 halve week gaan. Het gebeurt wel vaker dat ik 2,5 week geen ramen lap of het strijkwerk doe. En mocht ik daar op ons vakantieadres toch iets missen dan hoor de woorden van een hele wijze vrouw in mijn achterhoofd: Ze hebben daar ook winkels he?

Het is allemaal niet echt nodig maar het gaat wel lekker weg. Wetende dat alles ‘aan kant’ is. En dat wanneer ik weer thuis ben met een auto vol wasgoed, dat het enige wat ik moet doen is wassen, wassen, wassen en verder voorlopig effe niks..

Fijne vakantie allemaal!

Liefs Jessica

 

 

Als ik eerst maar in die auto zit…
array(1) { ["opt-condtion"]=> array(1) { [0]=> array(5) { ["condition"]=> string(7) "product" ["condition-operator-cart"]=> string(4) ">" ["condition-operator-product"]=> string(2) "in" ["condition-value-cart"]=> string(0) "" ["condition-value-product"]=> array(1) { [0]=> string(4) "1562" } } } }