Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
15 april 2022

Compleet schuifwand systeem

Koop ik een compleet schuifwand systeem? Met boven- en onder rail? Die vraag wordt ons heel vaak gesteld. Nou daar kunnen we kort en bondig op reageren. Ja.

Schuifdeuren

Want wat zou je als koper alleen met schuifdeuren moeten? Die zouden toch ergens in bevestigd worden want anders rollen ze alle kanten op ;).

Wanneer je een schuifwand bij ons besteld, koop je bij ons het aantal schuifdeuren dat je nodig bent met daarbij een op maat gemaakte boven- en onder rail. Dat maakt het tot een compleet schuifwand systeem!

Afhankelijk van je totale breedte bestaat je boven rail uit 1 of 2 stukken. De maximale maat van een rail is 360cm. Heb jij een ruimte van 385cm breed dan krijg je 2x een rail van 192,5 cm. De naad zit dan precies in het midden

Maatwerk

Dit is hoe wij standaard aan het werk gaan. Maar wij zijn heel erg flexibel. Wij maken onze schuifwanden zelf dus kunnen heel wat maatwerk verrichten. Dus heb jij zelf een ander idee over hoe het eindresultaat van jouw schuifwand eruit moet zien dan proberen wij het zo voor je te maken.

Stel jij wilt een schuifwand met 3 deuren maar 1 deur wil je breder omdat er achter die deur een lade zit of een wasmachine dan is het voor ons geen enkel probleem de deuren daarop aan te passen.

Compleet

Dus kort samengevat. Wanneer je kiest om je schuifwand bij ons te bestellen dan ontvang je van ons een complete schuifwand bestaande uit schuifdeuren + boven- en onder rail.

Als extra opties bieden wij aan:

  • softclose
  • zijpanelen
  • stofstrips
  • interieur
  • 3e spoor
  • verhogingslat
  • meten en monteren (in ons binnen gebied)
  • GRATIS bezorgen

Leuk als we iets voor je kunnen betekenen! Start hier met maken van je schuifwand

Liefs Jessica

Compleet schuifwand systeem
array(1) { ["opt-condtion"]=> array(1) { [0]=> array(5) { ["condition"]=> string(7) "product" ["condition-operator-cart"]=> string(4) ">" ["condition-operator-product"]=> string(2) "in" ["condition-value-cart"]=> string(0) "" ["condition-value-product"]=> array(1) { [0]=> string(4) "1562" } } } }