15 april 2022

Creëer je eigen sfeer

Ja “Creëer je eigen sfeer”, onze slogan. Een slogan die wij passend vinden bij onze webshop, een webshop waar je online schuifwanden kunt ontwerpen. De klant ontwerpt en wij realiseren. En wat wij nou met de slogan bedoelen? Nou het komt erop neer dat iedereen zijn sfeer anders creëert. Want wat de een mooi vindt vind de ander afschuwelijk. Om welke ruimte gaat het en hoe ziet die ruimte eruit.

Schuifwand met schuifdeuren

We hebben de laatste paar jaar op diverse plekken in Nederland schuifwanden of schuifdeuren op- én/of afgeleverd. Vele schuifdeuren uit onze basiscollectie designprints, soms een schuifwand met een RAL kleur en iets meer schuifwanden met een fotoprint. Veelal was de opdracht voor ons om de schuifwand in slaapkamers te monteren, soms voor zolderkamers maar ook voor kantoren, spreekkamers, bijkeukens of garages.

Steeds weer anders

En zo komt het ook dat je veel in diverse huizen komt, verschillende plekken in het huis. Iedere keer is het anders. Moet de schuifwand opvallen, zijn de schuifdeuren bedoelt als een scheidingswand, is het schuifwand voor een kantoorruimte en is het doel van de wand om de boel een beetje op te fleuren. Uiteindelijk kiest iedereen wat hij of zij mooi vind. Iedereen creëert zijn eigen sfeer!

Schuifwanden met fotoprint

Maar het mooiste voor ons als schuifwanden “opleveraar” (zelf bedacht woord ;)) zijn de schuifwanden met een afbeelding. Hierin is niet te voorspellen wat mensen kiezen. Want ook wanneer je kiest voor een schuifwand met fotoprint kijk je naar de ruimte. Waar komt de schuifwand, wat is het doel van de schuifwand en wat wil ik voelen en/of uitstralen in of met deze ruimte.

Schuifwandmaken | fotoprint | de werkwijze
Dit is een voorbeeld van de maak van een schuifwand met fotoprint. In deze ruimte is er voor gekozen om de wand als scheidingswand te gebruiken. Met deze afbeelding is er een mooie sfeer neergezet!

We hebben er gelukkig al veel mogen maken en leveren. En iedere keer zijn de reacties lovend. Want het is uiteindelijk toch zo dat: wij maken wat jij wilt en heb je uiteindelijk iets persoonlijks in huis waarmee je je eigen sfeer hebt gecreëerd. En dat kan met een schuifwand van Schuif!

En dat is leuk voor ons hoor…. om daar een beetje aan mee te hebben geholpen…

Liefs Jessica

schuifwandmaken | fotoprint | inspiratie
Inspiratie!

Creëer je eigen sfeer