Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
21 december 2023

Feestdagen? Klusdagen!

Feestdagen of klusdagen?

De een kijkt ernaar uit en de ander vindt het een verschrikking. De feestdagen! Een heerlijk tijd waarin familie, vrienden en alles wat je lief is weer dichtbij je staat. Het is een tijd waarin we weer even stilstaan bij het afgelopen jaar én kijken wat het komende jaar voor ons in petto heeft. Op sommige dingen hebben we invloed, op andere dingen weer niet.

Vast staat dat deze periode een tijd is van vrij en/of vakantie. En hoe ga jij die invullen?
Plannen met de familie? Vakantie met je lief of gezin? Verplichte familie bezoekjes? Home Alone deel 1, 2  en 3 kijken?

Niks doen

Kan natuurlijk ook zijn dat je een klusser bent en niet zo erg van ‘niks doen’ houdt. Dan is deze periode van vrij ook ideaal! Zeker met het weekend voor de kerstdagen, want gerant staat voor 4 echte vrije dagen. Veel bouwmarkten zijn open en houden rekening met jij als klusser.

Webshop

Dat is een van de voordelen van het beheren van een webshop. Deze winkel is altijd op! Ongeacht zon- en feestdagen. Bij ons kun je altijd een schuifwand en/of een kastinterieur bestellen. En wat bij ons ook een voordeel is, is dat we snel kunnen leveren. We hebben veel voorraad en maken onze schuifwanden zelf. Daardoor is er veel mogelijk.

Nu is het wel zo dat wij met kerst geen schuifwanden maken ;). Maar als jij deze dagen een schuifwand besteld zorgen wij er evengoed voor dat je deze zo snel mogelijk in huis kunt hebben!

Voor nu fijne feestdagen en veel succes bij dat we je besluit te doen met deze vrije feest of klusdagen!

Liefs Jessica

 

Feestdagen? Klusdagen!