Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
16 januari 2024

Kledingkast op maat

Kledingkast op maat

Voor een kast op maat voor bijvoorbeeld in je slaapkamer ben je bij ons aan het goeie adres!

Zoek jij naar een kast op maat met schuifdeuren, eentje van muur tot muur en van plafond tot plafond? Wij maken onze schuifwanden helemaal op de door jou opgegeven maat!
De maximale maat van een schuifdeur is 1000mm * 2588mm. Wanneer je je ruimte opmeet volgens onze meetinstructies kom je automatisch uit op het minimaal aantal schuifdeuren geschikt voor jouw ruimte.

Als je je kledingkast op maat compleet wilt maken kunnen wij ook een standaard kastinterieur meeleveren. Hierin heb je diverse keuze mogelijkheden in maten en de kastinterieur indeling.
Heb je liever een maatwerk kastinterieur? Ook daar kunnen wij je mee helpen. Hou dan wel rekening met een langere levertijd.

Montageservice

Je kast op maat heeft bij ons geen langere levertijd. Wij produceren én bezorgen zelf, geen afhankelijkheid van derde partijen en dat scheelt tijd. Dus in no time is je schuifwand door ons bij je thuis geleverd. Aan jou de taak om deze te monteren. Middels ons montage instructie uitleg en filmpje is dat geen al te moeilijke klus. Maar zie het niet zitten om zelf je kast op maat te monteren dan kun je dit ook aan ons overlaten. (mits we bij elkaar in de ‘buurt’ wonen ;))

Maatwerk

Tot zover ons werk op maat! Na het plaatsen van je bestelling nemen wij altijd contact met je op om de maatvoering met je door je nemen. Mocht je tijdens het monteren ergens tegen aan lopen zijn wij altijd telefonisch bereikbaar voor hulp en uiteraard voor al je overige vragen.

Liefs Jessica

Kledingkast op maat

Kledingkast op maat | slaapkamer | Schuif!

array(1) { ["opt-condtion"]=> array(1) { [0]=> array(5) { ["condition"]=> string(7) "product" ["condition-operator-cart"]=> string(4) ">" ["condition-operator-product"]=> string(2) "in" ["condition-value-cart"]=> string(0) "" ["condition-value-product"]=> array(1) { [0]=> string(4) "1562" } } } }