Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
15 augustus 2023

Meten én monteren

Meten én Monteren

Er wordt ons vaak gevraagd of we de schuifwanden en/of interieur ook komen monteren. Ja dat doen wij graag maar niet door heel Nederland. We komen onze schuifwanden met of zonder interieur bij je monteren maar dan is het wel fijn als je huis in een straal van ca. 40/50 km bij ons vandaan staat.

Service

Dit heeft vooral te maken met de mogelijke na service die wij graag leveren. Het kan altijd gebeuren dat er iets niet helemaal goed loopt met je schuifwand. Dan is het fijn als het snel en vakkundig opgelost wordt. Wij kunnen dit niet garanderen als we zover bij elkaar vandaan wonen.

Klusseniers

Mocht het zo zijn dat wij onze montagediensten niet aan je kunnen leveren zit er vast wel bij jou in de buurt een Klussenier! De Klussenier is een website waar klusseniers over het hele land zich aanbieden. Je voert je postcode in en je ziet direct of er bij jou in de buurt iemand zit die jouw schuifwand zou willen plaatsen. Heel handig!

Indien je twijfelt of wij wel of niet bij jou huis komen, vraag het ons gerust. Wij bezorgen sowieso wel (gratis) door heel Nederland!

Wekt dit bericht je nog veel meer vragen op? Check hier onze veel gestelde vragen.

Liefs Jessica

 

Meten én monteren

Montage team van Schuif! | Hubo Wervershoof | Maatwerk schuifwanden