7 november 2022

Schuifwand als scheidingswand

Je schuifwand als scheidingswand gebruiken zou momenteel wel één van de oplossingen om je gasverbruik te verminderen. Wanneer jij een grote ruimte hebt en het ‘zonde’ vind om deze helemaal te moeten warm stoken kan een scheidingswand een oplossing zijn.

Schuifwand als scheidingswand

Scheidingswand

Schuifwand als scheidingswand

Van origine zijn onze schuifwanden bedoelt voor je kastinterieur zodat je deze ruimte netjes wegwerkt achter een op maat gemaakte schuifwand. Maar je zou de schuifwand ook kunnen gebruiken als scheidingswand. Bijvoorbeeld om een aparte ruimte te creëren mocht je een kamer te kort komen, of zoals eerder vermeld.. om je ruimte te verkleinen. Maar ook om bijvoorbeeld de slaapkamer met aangrenzende badkamer te voorzien van schuifdeuren zoals op de afbeelding.

Scheidingswand tussen badkamer en slaapkamer. Links en rechts een kastinterieur!
Nadelen

Zeker dat er wat nadelen zijn. Ze zijn nou eenmaal gemaakt om als kastenwand te dienen. Een van de nadelen zijn dat je de wielen op de achterkant ziet zitten, de wand heeft geen geluidswerende functie en de achterkant van de wand heeft in de meeste gevallen een andere print.

Maar mocht je hier geen bezwaren in zien dan zijn onze voordelige schuifwand zeer geschikt als scheidingswand en als je ze bij ons besteld kunnen wij snel en gratis de wand bij je bezorgen!

Besparing tips

Zie je het niet helemaal zitten om je gasverbruik te verminderen met een van onze schuifwanden? Lees dan eens over besparing tips via de site van ‘Gierige Gerda‘. Heel verhelderend!

Liefs Jessica