Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
7 november 2022

Schuifwand als scheidingswand

Schuifwand als scheidingswand

Van origine zijn onze schuifwanden bedoelt voor je kastinterieur zodat je deze ruimte netjes wegwerkt achter een schuifwand. Maar je zou de wand ook kunnen gebruiken als scheidingswand.

Bijvoorbeeld om een aparte ruimte te creëren mocht je een kamer te kort komen. Of om bijvoorbeeld de slaapkamer met aangrenzende badkamer te voorzien van schuifdeuren zoals op een van de afbeeldingen.

Energie besparen

En waar onze schuifwand als scheidingswand ook goed voor zou kunnen functioneren is om je ruimte te verkleinen. Door je ruimte te verkleinen hoef je ook niet de gehele ruimte te verwarmen. Serieuze energie besparing! Onze schuifwanden zijn niet hermetisch afgesloten maar zeker wel dat zij warmte grotendeels binnenhouden daar waar nodig.

Nadelen

Er zitten wel wat nadelen aan. Want uiteindelijk zijn de wanden nou eenmaal gemaakt om als kastenwand te dienen. Een van de nadelen zijn dat je de wielen op de achterkant ziet zitten, de wand heeft geen geluidswerende functie en de achterkant van de wand heeft in de meeste gevallen een andere print (behalve bij Hollands Wit).

Maar mocht je hier geen bezwaren in zien dan zijn onze voordelige schuifwanden zeer geschikt als scheidingswand en kun je ze via onze site bestellen en wij komen deze dan op korte termijn gratis bij je thuis afleveren!

Besparing tips

Zie je onze ‘schuifwand als scheidingswand’ besparing tip niet helemaal zitten maar heb je wel behoefte aan wat tips om te besparen in zo een beetje alles in het leven? Neem dan eens een kijkje op de site van Gierige Gerda… heel verhelderend.

Liefs Jessica

Schuifwand als scheidingswand
Schuifwand als scheidingswand voor het creëren van een extra kamer
Schuifwand als scheidingswand | Schuif! | schuifwandmaken
Schuifwand als scheidingswand tussen de slaapkamer en de badkamer