Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
26 januari 2023

Korting op je interieur

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe website en om te vieren dat onze website live staat bieden wij de komende tijd leuke acties aan. Om te beginnen met de 50% korting op het interieur bij aanschaf van een schuifwand!

Een van de reden dat we onze website wilde vernieuwen is dat wij graag een totaal concept wilden gaan aanbieden. Want wat is een schuifwand zonder een interieur? En hoe mooi dat je nu alles bij 1 partij kunt bestellen.

We hebben gekozen voor standaard kastinterieurs. Met als voornaamste reden dat we snel kunnen blijven leveren aan jullie. Maatwerk laat als snel op zich wachten. Wanneer je bij ons je interieur en schuifwand (uiteraard maken we je schuifwand wel op maat ;)) besteld zou je in het meest gunstige geval al binnen een week alles in huis kunnen hebben!

 

Korting op je interieur

Wat houdt een standaard interieur in?

Een standaard interieur houdt in dat de door ons aangegeven maten vast staan. De enige keuze die je kunt maken is de breedtemaat (50 om 70cm) en de indeling van je interieur. Wat vast staat is de hoogte en de diepte, 210cm om 60cm en de kleur! Die is standaard wit.
Wil je meer weten over onze interieurs? Klik dan via deze link voor meer uitleg.

Interieur | 4 segmenten | 50 of 70 cm breedInterieur | standaard maatvoering | Schuif!