Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
15 april 2022

Snelle levering

Een snelle levering, dat klinkt toch al muziek in je oren! Het maakt niet uit op welke site je kijkt, vergelijk, besteld of oriënteert...overal wordt duidelijk aangegeven hoelang het duurt voordat jij je aankoop in huis hebt.

Iedere consument raakt eraan gewend, iedereen verwacht het ook dat wanneer je iets besteld, het bij voorkeur gister nog geleverd had mogen worden. De busjes van Postnl of DHL rijden af en aan, zelfs tot laat in de avond.

Snelle levering als USP

En laat "snelle levering" nou een van onze usp's zijn! Of te wel onze 'unique selling point'. Iedereen bedrijf heeft er daar wel een paar van. Een van de voordelen waarom de consument nou juist bij dat ene bedrijf of webshop koopt.

Gelukkig hebben wij er meerdere van ;) maar een van mijn favoriete USP is wel dat wij snel kunnen leveren! Wij hanteren een levertijd van 7 werkdagen op een basiscollectie schuifwand (uni kleur of design print), op maat gemaakt. Zeven werkdagen is écht snel voor een wand op jouw maat gemaakt.

Een tijdje geleden hebben we een wand voor iemand gemaakt die tussendoor even een paar boodschappen ging doen en op zijn weg terug naar huis gelijk zijn schuifwand mee kon nemen!

Waarom niet?

Om de snelheid van leveren hoef je het niet te laten, om onze uitstekende service hoef je het niet te laten, om onze (vriendelijke) prijs hoef je het niet te laten... Dus wil je een schuifwand en graag snel een beetje?? Klik dan hier en ga aan de slag! Wie weet heb je over 7 dagen je schuifwand in huis!

Liefs Jessica

Snelle levering
array(1) { ["opt-condtion"]=> array(1) { [0]=> array(5) { ["condition"]=> string(7) "product" ["condition-operator-cart"]=> string(4) ">" ["condition-operator-product"]=> string(2) "in" ["condition-value-cart"]=> string(0) "" ["condition-value-product"]=> array(1) { [0]=> string(4) "1562" } } } }