Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
15 april 2022

Take Five!

Kom je terug van een weekje weggeweest, ligt er een terugbel notitie. Iemand van een RTL woonprogramma heeft je gebeld en of ik haar terug wilde bellen… Maar natuurlijk bel ik terug! (Ik bel altijd terug hoor, ook als je niet van RTL bent)

De vraag van deze dame was of ik er ooit al eens over na had gedacht of ik op televisie wilde. Hahahah nou nee, niet echt. Of zeg maar gerust echt niet! Ik ben meer een type voor achter de schermen. Ik geef aan, stuur aan, pak aan maar vooraan? Nee dat zeker niet!

Mag ik daar even overnadenken?

De dame heeft me uitgelegd wat de bedoeling was en hoe het programma eruit komt te zien, en op welk tijdstip, kijk dichtheid en uiteraard de kosten. (Want het is zeker niet zo dat je ‘gratis’ op televisie komt…behalve bij opsporing verzocht 😉

Nou daar moest ik natuurlijk even over na denken. Want wat betekend het voor ons? En voor je bedrijf? Wat levert het je op, wil je wel meer publiciteit of gaat het allemaal wel prima zo..

Schuifwand met fotoprint

Waar de makers van het programma ons uiteindelijk op gevonden hadden was onze instagram pagina. Daarop post ik zo af en toe een mooi plaatje van wat wij zoal maken. En waar de makers vooral van gecharmeerd waren zijn onze (zoals zij het noemde) customized schuifwanden. Of zeg maar onze schuifwanden met een fotoprint.

schuifwand maken | schuifwand met fotoprint
Schuifwand (als scheidingswand) met de amandelbloesem van Van Gogh

We hebben ja gezegd..

Na enig overleg met mijn man en hier en daar wat telefoontjes…heb ik toch ja gezegd! En oh jee, het idee alleen al dat er hier een cameraploeg komt en dat ik voor de camera ‘moet’, het zweet loopt over mijn rug. Gelukkig duurt het nog even want ze gaven aan binnenkort contact op te nemen om een datum te af te spreken.

Kunnen we in ieder geval nog even nadenken over hoe we ons (online) bedrijf schuifwandmaken.nl willen laten zien aan de kijkers. Want hoe leuk is het om uiteindelijk je eigen bedrijfsfilm te hebben! En op die manier aan iedereen te laten zien hoe leuk onze schuifwanden (met of zonder fotoprint) nu eigenlijk zijn!

Zodra ik meer weet over de uitzenddatum horen jullie meer van mij.

Liefs Jessica

Take Five!
array(1) { ["opt-condtion"]=> array(1) { [0]=> array(5) { ["condition"]=> string(7) "product" ["condition-operator-cart"]=> string(4) ">" ["condition-operator-product"]=> string(2) "in" ["condition-value-cart"]=> string(0) "" ["condition-value-product"]=> array(1) { [0]=> string(4) "1562" } } } }