Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
15 april 2022

Te kort!

Te kort! Dat krijgen wij vaak te horen wanneer mensen bij ons een schuifwand willen bestellen. Want het is vaak zo dat de wat nieuwere woningen wel wat hoger zijn dat de maximale 2588mm die wij aan hoogte kunnen aanbieden met onze schuifdeuren.

Maar helaas, onze schuifdeuren kunnen we niet hoger maken. De panelen zijn 8mm dik en als je de deuren nog groter gaat maken dan kunnen wij de kwaliteit niet meer garanderen.

Oplossing

Maar wij zouden schuif! niet zijn als we met de klanten mee denken. En graag een passende oplossing willen bieden. Dat is ons wel aardig gelukt en wij zijn inmiddels zover om voor dit probleem definitief een oplossing die bieden.

Verhoging

Om de schuifwand toch passend en kamerhoog te krijgen is een oplossing om een vloer- of plafondlat te plaatsen. Daar op óf onder kun je je onder- of bovenrail monteren. Het geheel kun je afwerken met de meegeleverde witte plint.

Via deze link is een verhoging te zien van 25mm maar dit zou ook 45mm kunnen zijn. Dan wordt je vloer- of plafondplint afgewerkt met een witte plint, deze zou je dan nog zelf een passende kleur kunnen geven.

Alle varianten zijn mogelijk maar mocht jouw variant er nou net niet bij zitten neem dan gerust contact met ons op, 9 van de 10 keer komen we er wel uit met elkaar!

Klik hier om geheel vrijblijvend een schuifwand samen te stellen!

Liefs Jessica

Te kort!
Blog van Schuif! | Te kort! | schuifwand hoogte
Verhogingslat voor onderrail
array(1) { ["opt-condtion"]=> array(1) { [0]=> array(5) { ["condition"]=> string(7) "product" ["condition-operator-cart"]=> string(4) ">" ["condition-operator-product"]=> string(2) "in" ["condition-value-cart"]=> string(0) "" ["condition-value-product"]=> array(1) { [0]=> string(4) "1562" } } } }