Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
15 april 2022

Woonmaanden bij Schuif!

Woonmaanden bij Schuif!

Oktober = Woonmaand. Dé maand om je weer helemaal op je interieur te richten. De VT wonen&design beurs (vroeger woonbeurs Amsterdam) wordt weer gehouden in de Rai van 1 tm 6 oktober. Daar kun je weer helemaal los gaan op de nieuwste interieur stylen, bijpassende frisse/warme/coole kleuren en de hipste prints voor behang en stoffen.

Nu al zin in! Lekker je huis weer winterklaar maken zodat je er straks tijdens de koude winteravonden, waar het buiten pikkedonker is en de wind om je huis raast, heerlijk in je warme en knusse huis zit.

Opruimen

Maar voordat je daar aan kunt beginnen is het ook fijn om je kledingkast uit te mesten. Je zomergoed eruit, je wintergoed erin. Je winterdekbed weer van zolder en misschien zelfs je elektrische deken.

Een opgeruimd huis, geeft een opgeruimde geest!

Aanbieding

Dus om de oktober/woonmaand voor te zijn bieden wij onze schuifwanden alvast aan. Zodat je je opgeruimde kast kunt voorzien van een fijne schuifwand (of misschien laat je het opruimen zitten en is de schuifwand vooral functioneel ;). Tijdens de maanden september en oktober hebben wij tijdelijk onze schuifwanden in prijs verlaagd.

De aanbieding geldt voor de schuifwanden uit onze basiscollectie. Een collectie waarin je keuze hebt uit 13 basisdesign prints. Deze kunnen allemaal met elkaar gecombineerd worden zonder dat de prijs van je schuifwand verandert! En uiteraard maken wij je schuifwand geheel op de maten die jij ons doorgeeft. Klik hier om vrijblijvend een schuifwand te ontwerpen en check gelijk je prijs.

Inspiratie

Wil je eerst even inspiratie? Via deze link kun je een kijkje nemen naar de diverse schuifwanden welke wij hebben geleverd en/of gemonteerd. Of klik door naar onze pinterest pagina. Daar hebben we een mooie collage samengesteld van alles wat je maken heeft met onze schuifwanden.

Klaar voor de winter

Nou als je dan nu al de voorbereidingen hebt getroffen kun je de stap wagen naar de VT wonen&design beurs. En wat ik nou leuk vond terwijl ik op hun site rondkeek…Deze “waarom is dit niet eerder bedacht” zeer functionele gadget: De magnetische vaatdoekhouder!

vaatdoekhouder - blog van schuifwand maken.nl

Alleen daarom zou je toch al naar de woonbeurs willen!

Liefs Jessica

Woonmaanden bij Schuif!