Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
15 april 2022

‘Luxere’ schuifwanden

Luxere schuifwanden

De reden dat we ooit deze webshop in schuifwanden (met ontwerp mogelijkheid) zijn gestart is om aan de behoefte van betaalbare schuifwanden te voldoen.
Maar nu krijgen wij via deze site vaak de vraag of we ook andere schuifdeuren hebben, schuifdeuren met softclose, deuren van glas of met een spiegel.

‘Luxere’ schuifwanden

Hubo

Het antwoord daarop is ja, alleen bieden wij deze schuifdeuren niet online aan. Naast deze webshop hebben wij een fysieke winkel, Hubo Wervershoof. Dit is een doe-het-zelf zaak waar wij naast alle benodigdheden voor de klusser ook veel mooie maatwerk producten verkopen. Denkend aan raamdecoratie, zonneschermen, horren, shutters maar uiteraard ook kasten op maat.

Brede keuze

De keuze is bij ons enorm groot. Dus als je een schuifwand kast met of zonder interieur wilt dan ben je bij ons aan het juiste adres. En hierin zijn de mogelijkheden haast oneindig. Je interieur in vele kleuren, softclose, spiegeldeur, glaspanelen, verlichting. En dan niet te vergeten de soorten schuifdeuren: Barndeuren, Loft deuren, moderne en klassieke stijldeuren, paneeldeuren, twist kasten. De keuze is reuze en alles is op maat voor je te maken!

Showroom

Dus kom gerust langs in onze showroom. Alle dagen (behalve zondags) zijn wij geopend. Onder het genot van een kopje koffie kun je rustig even kijken wat je mooi vind en ter plaatse kunnen wij samen met jou het een en ander ontwerpen via onze kastendesigner.

Tot ziens in onze showroom!
Liefs Jessica