Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
15 april 2022

Yes, geslaagd!

Hoera, ik ben geslaagd!

Wat een afschuwelijk spannende dag was het gister voor alle examenkandidaten. Voor sommige de vreselijke mededeling dat zelfs een her examen er niet meer in zit en gelukkig voor vele het uitblijvende telefoontje of zeer gewilde appje. Een uur (voor andere een half uur) zitten staren naar je telefoon…op de hoop dat deze niet overgaat. Er gaat van alles door die koppies heen en dan niet te vergeten de stress van de ouders. Ze zitten er bij als steun en toeverlaat maar maken ze alleen maar nerveuzer. De “champagne” staat al klaar, het kado is al gekocht. De visite is al uitgenodigd…

Maar dan is het uur voorbij, je mag er dan redelijkerwijs van uit gaan dat je geslaagd bent. Dat blijft toch gek want een bevestiging heb je eigenlijk niet gehad. Maar dan kan de kurk van de champagne, de vlag kan uit, de foto kan gemaakt worden en het alles verlossende apje kan richting familie en vrienden.

Wat zullen de geslaagde gister een mooie avond hebben gehad! Eindelijk klaar, eindelijk feest en op naar de volgende (vervolg)opleiding.

Gefeliciteerd geslaagden en geniet van jullie welverdiende vakantie!

Liefs Jessica

Yes, geslaagd!