Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring

Bijzondere schuifdeuren vind je bij Schuif!

Als je op zoek bent naar bijzondere schuifdeuren, dan ben je bij Schuif! aan het juiste adres. Naast prachtige deuren in basis uni-print en schuifwanden met daarop een foto of afbeelding, leveren wij ook schuifdeuren met een design print. Met de schuifdeuren van Schuif! geef je jouw (oude) kledingkast in een handomdraai een hele nieuwe look.

Schuifdeuren met een design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van een prachtige White Oak tot stoere Oxidizes, en van warm eiken tot een originele Flakewood print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast en zeker één die past bij jou en de ruimte waarin je jouw schuifwand wil plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor vergrijst eiken deuren om de voorraadkast achter te verbergen of ga voor Dark Robust voor bijvoorbeeld de linnenkast.

Maak je schuifwand
Maatwerk schuifwand met schuifdeuren in Uni kleur - Elegant zwart

Schuifwand met iets extra’s

Kiezen voor een schuifwand met een design print kan de ruimte net dat beetje extra geven. Iets warmer, sfeervoller of kleurrijker. Iets waar de kamer van opleeft of iets wat de ruimte juist aanvult. Schuifdeuren met een design print leven immers net even iets meer dan een schuifdeur in een basis Uni-kleur. Creëer bijvoorbeeld een prachtige schuifkast die tevens dient als blikvanger in jouw ruimte. Of laat de schuifwand juist samensmelten met de rest van je interieur door een design print te kiezen die past bij de overige meubels in de kamer.

Eigenschappen van schuifdeuren met een design print:

  • Keuze uit maar liefst 10 verschillende prints
  • De deuren worden geleverd met een zilver- of mat zwart kleurige omlijsting
  • Prijs vanaf 590,-
  • De schuifwand wordt meestal binnen 7 werkdagen geleverd

Ben je enthousiast geworden? Klik dan hier om snel te beginnen met het ontwerpen van jouw op maat gemaakte schuifwand. Weet je het nog niet helemaal zeker? Bekijk dan hier onze schuifwand met fotoprint óf hier onze deuren in Uni kleuren.

Heb je nog wat inspiratie nodig? Hier geven we je vast wat te gekke ideeën voor jouw schuifwand:

Meer over de deuren van SCHUIF!?

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is meestal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen
Schuifwand met fotoprint | fotowand | Bos
Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij meestal binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen
Schuifwand met schuifdeur met een design print
Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt meestal binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen
Maatwerk schuifwand met schuifdeur met een uni kleur