Gratis verzending*
Hulp bij inmeten en montage
Meer dan 25 jaar ervaring

Waarom een schuifdeursysteem van Schuif?

Omdat Schuif je de kans biedt om jouw schuifdeursysteem zelf te ontwerpen. Omdat Schuif jouw door jarenlange ervaring kan voorzien van kwaliteit en vakmanschap. En omdat het systeem van Schuif gemakkelijk en snel online te bestellen is. Zo heb je binnen de kortste keren jouw nieuwe schuifwand in huis!

Maak je schuifwand
Schuifwand met schuifdeur voorzien van fotoprint

De schuifdeursystemen van Schuif

Een schuifdeursysteem van Schuif ontwerp je helemaal zelf met behulp van ons super simpele stappenplan. Zo weet je zeker dat je een schuifwand compleet met onder- en bovenrail aanschaft die volledig bij jou en jouw interieur past. Je hebt de keuze uit 3 verschillende soorten schuifdeuren:

Alle systemen van Schuif! worden meestal binnen 7 tot 14 werkdagen geleverd en zijn voorzien van een uitgebreide montagehandleiding. Wil je liever dat onze vakmannen de schuifdeuren komen monteren? Ook dat is geen enkel probleem, mits je in ons binnen gebied woont!

Komen wij bij jouw thuis monteren?

Zelf een schuifdeursysteem ontwerpen

Wanneer je kiest voor een schuifwand van Schuif heb je de keuze uit vele verschillende kleuren en designs. Mocht er toch geen kleur of print tussen zitten die past bij wat jij in gedachten had, dan kun je ervoor kiezen om een schuifwand met een eigen fotoprint of afbeelding te maken. Zo ben je verzekerd van unieke schuifdeuren én verander je jouw schuifwand direct in een echte blikvanger.

Start nu met het ontwerpen van jouw schuifdeursysteem

Heb je al in precies in gedachten hoe jouw schuifwand eruit moet komen te zien? Begin dan direct met het ontwerpen van jouw nieuwe schuifdeursysteem. Ben je er nog niet helemaal uit of heb je meer inspiratie nodig? Klik dan portfolio of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

2 minutes of fame...

play

Meer over de deuren van SCHUIF!?

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen
Schuifwand met schuifdeur voorzien van fotoprint
Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen
Schuifwand met schuifdeur met een design print
Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen
Maatwerk schuifwand met schuifdeur met een uni kleur