Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring

Het schuifdeursysteem van Schuif!

Met het schuifdeursysteem monteer je zelf met gemak zelf je schuifwand.

Het schuifdeursysteem houd in dat je van ons een op maat gemaakte schuifwand ontvangt. En deze bestaat uit schuifdeuren inclusief een boven- en onderrail.

Online

Je kunt bij ons online zelf je schuifwand samenstellen. Je hebt diverse keuzes in deurpanelen. Zo kun je kiezen uit Unikleuren en Designprints. Al deze prints zijn te combineren met aluminium of zwart gekleurde profielen.

Accessoires

Als je het schuifdeursysteem met schuifdeuren helemaal naar het zin hebt ontworpen kun je uit diverse extra’s kiezen om je schuifwand mee uit te breiden.

Zo bieden wij kastinterieurs aan, kun je je schuifwand aanvullen met softclose én kun je kiezen voor een zijpaneel wanneer je schuifwand niet tussen twee muren geplaatst kan worden. Uiteraard maken wij het zijpaneel helemaal op maat voor je!

Inmeten

Om te weten hoeveel schuifdeuren je nodig hebt is het handig om eerst de ruimte in te meten waar je schuifdeursysteem geplaatst gaan worden.

Kijk hier hoe je dat het beste kan doen!

 

Hoe meet ik mijn schuifdeursysteem in?
Samenstellen schuifwand met schuifwandsysteem | Schuif!

Voordelige schuifwanden!

Fysieke winkel voor vragen en inspiratie!

Montageservice aanwezig!

Gratis thuisbezorgd!

Schuifwand met fotoprint mogelijk!

Meer over de deuren van SCHUIF!?

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen
Schuifwand met fotoprint | fotowand | Bos
Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen
Schuifwand met schuifdeur met een design print
Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen
Maatwerk schuifwand met schuifdeur met een uni kleur