Gratis verzending*
Hulp bij inmeten en montage
Meer dan 25 jaar ervaring

StoreMax Comfort

Het schuifdeur systeem biedt je veel mogelijkheden om een unieke schuifkast op maat samen te stellen en er voor te zorgen dat die perfect past bij jouw interieur.

Het schuifdeur systeem online samenstellen

Je kunt je storeMax schuifdeuren online vormgeven en helemaal naar je eigen wensen samenstellen.

  • Schuifdeuren met een design print uit de basiscollectie
  • Een schuifdeur in een Uni print
  • Of een schuifwand met een fotoprint

Wanneer je je keuze hebt gemaakt zie je direct de prijs van jeschuifwand systeem. Kijk en vergelijk bij andere online aanbieders en/of bouwmarkten als Praxis, Gamma en Karwei….je zult deze schuifwand van StoreMax nergens goedkoper kunnen vinden! Ben je overtuigd? Begin dan gelijk met het online bestellen van je schuifwand.

StoreMax Schuifdeuren op maat

Onze StoreMax R60 schuifwand biedt enorm veel mogelijkheden om je persoonlijke schuifdeur kast op maat samen te stellen. Om je schuifwand persoonlijk samen te stellen heb je keuze uit:

  • verschillende kleuren
  • meerdere uni- en hout basisdesigns
  • een eigen fotowand (middels het aanleveren van je eigen foto of een uit onze foto collectie)

De schuifdeuren van StoreMax hebben een sterke, aluminium of mat zwarte omlijsting. Het schuifdeur systeem is bodemrollend en de panelen zijn 8 mm dik. Je krijgt 10 jaar garantie op de kogel gelagerde wielen en profielen.

Meer over de deuren van SCHUIF!?

Deur met fotoprint

Een schuifwand met fotoprint is de ultieme manier om een persoonlijke sfeer te creëren. De opties zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit foto’s uit onze eigen collectie, foto’s uploaden van verschillende stock-websites, of zelfs een eigen foto toevoegen. Zo kun je echt iets bijzonders maken van bijvoorbeeld de kinderkamer of die saaie bijkeuken. De levering van schuifwanden met een fotoprint is maximaal 14 werkdagen.

Start met ontwerpen
Schuifwand met schuifdeur voorzien van fotoprint
Deur met design print

Wanneer je kiest voor schuifdeuren met een design print, heb je keuze uit 10 verschillende designs. De keuzes variëren van verschillende houtkleuren tot een eigentijdse marmer print. Met zoveel verschillende prints vind je er vast een die past in de ruimte waarin je de schuifdeuren wil plaatsen. Schuifwanden met een design print kunnen wij bij binnen 7 werkdagen leveren.

Start met ontwerpen
Schuifwand met schuifdeur met een design print
Deur met uni kleur print

Kies je voor een schuifwand met unikleur print dan kun je een keuze maken uit 9 verschillende kleuren. Zo kun je jouw schuifwand een prachtige, eigentijdse kleur geven, zodat deze volledig bij jouw interieur past. De levering van schuifdeuren in een uni print kleur vindt binnen 7 werkdagen plaats. Benieuwd naar de kleurkeuzes? Kies in ons stappenplan voor schuifdeuren in een uni print en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Start met ontwerpen
Maatwerk schuifwand met schuifdeur met een uni kleur