Gratis verzending*
Hulp bij inmeten en montage
Meer dan 25 jaar ervaring
31 januari 2023

Zelf je schuifwand monteren?

Of je zelf je schuifwand kan monteren?

Antwoord op deze vraag is JA! Ja dat kan zeker. Het is niet ingewikkeld. Waarschijnlijk omdat je het nog niet eerder hebt gedaan lijkt het ingewikkeld maar met wat gereedschap, lef en gezond verstand kom je er wel.

Instructies

En naast deze benodigdheden en karakter eigenschappen 😉 heb je op de eerste plaats uiteraard onze zeer uitgebreide montage instructies. Van stap naar stap uitgeschreven hoe je onze schuifwand monteert, zodat je het altijd nog weer terug kunt lezen. En als dat je nog niet helemaal een deskundige maakt hebben wij ook nog een filmpje voor je. Hier kun je kijken hoe je je schuifwand inmeet en hoe je je schuifwand monteert! Dat is helemaal handig, je doet gewoon na wat onze monteur ook doet.

Hulplijn

Lukt het je dan toch nog niet echt helemaal.. schakel dan je de hulplijn in. En dat zijn wij! Ofwel onze medewerkers van het TMT, Top Montage Team. Via de telefoon kunnen wij jou altijd door de montage (of inmeten) heen helpen. Want uiteindelijk is altijd ons uitgangspunt dat jij als klant optimaal gebruik kunt maken van je goed gemeten én gemonteerde maatwerk schuifwand!

En als het je dan uiteindelijk is gelukt, trakteer je jezelf op een bakkie koffie en mag je jezelf een Handige Harry noemen!

Zelf je schuifwand monteren?

 

Liefs Jessica