Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring

Interieur

Schuifwand met interieur | maatwerk schuifwand | kastinterieurKastinterieurs

Onze standaard interieurs zijn enkelvoudige segmenten met standaard maten. Zo bieden wij interieurs aan met een standaardbreedte van 50 of 70 cm. Onze interieurs 210cm hoog en 60cm diep en we leveren ze altijd in een witte kleur. Je kunt kiezen uit 4 verschillende indelingen.

Wij adviseren je de ruimte waar je je kastinterieur wilt plaatsen nauwkeurig in te meten. Let daarop op vloer- en plafond plinten, stopcontacten en mogelijk de aanwezigheid van radiotors.

Naar aanleiding van je maatvoering kies je het aantal segmenten. Wij hebben al rekening gehouden met de staanders tussen de segmenten in en tellen er standaard 2cm bij op. Dus wanneer jij een interieur van twee segmenten besteld van 50 cm, krijg je totaal 102cm aan interieur. Kies je voor 50 en 70 cm, krijg je een interieur van totaal 122cm breed.

In de staanders zit van boven tot beneden gaten voor het plaatsen van je planken. Heb je gekozen voor planken en een hanggedeelte dan krijg je de stang op maat en dien je alleen zelf de opvangers te bevestigen.

Montage schuifwand en interieur

Zie je het zelf meten en monteren niet zitten? Neem dan contact met ons op, wij komen ook op locatie om in te meten maar dan wel in ons binnen gebied. (ongeveer heel Noord Holland)
Wij komen onze schuifwanden en/of interieur altijd gratis* bij je thuis bezorgen!

Succes!

*alleen in Nederland (waddeneilanden in overleg)

 

supersnelle levering, mooi/goed materiaal en eenvoudig te installeren

Een voorbeeld voor andere bedrijven! Zelf bellen voor controle maten, zelf bellen voor levering, alles volgens afspraak, montage nog makkelijker dan verwacht, resultaat fantastisch.

Goede prijs/kwaliteit. Belletje na order om alles door te lopen.. goed verpakt afgeleverd door eigen bezorgingsdient (binnen 2 dagen !!). Eenvoudige montage, deuren lopen als een zonnetje!