Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
15 april 2022

De datum is bekend!

De datum is bekend!

Zondag 15 december as is het zover en kun je ons zien met onze ‘two minutes of fame‘ tijdens het programma van RTL4 Wooninspiraties!

Vorige week zijn ze bij ons geweest om te filmen. Van te voren voelde ik me daar verre van relaxed bij. Want laten we eerlijk zijn… hoe vaak wordt je nou gefilmd of geïnterviewd in je leven? Maar de mannen waren heel relaxed en na een paar uurtjes gaven ze aan genoeg materiaal te hebben voor een filmpje van 2 minuten.

En zo werkt het dus. Je ziet een aflevering van een half uur maar daar gaat dagen filmen aan voor af! Wat een werk… en dan maar hopen dat het er allemaal goed op staat. Want even terugkeren naar Wervershoof of ergens ook maar in de kop van Noord-Holland is geen optie.

En wij zijn een partij nieuwsgierig naar ons (bedrijfs) filmpje! Mocht je het nou ook willen zien, zet dan op Zondag 15 december om 8.30 uur je tv op RTL4! Mocht je dit voor de zondagochtend echt te vroeg zijn dan herhalen ze deze aflevering de zaterdag daarop om 13.00 uur in de middag.

Leuk als jullie meekijken!

Liefs Jessica

De datum is bekend!
array(1) { ["opt-condtion"]=> array(1) { [0]=> array(5) { ["condition"]=> string(7) "product" ["condition-operator-cart"]=> string(4) ">" ["condition-operator-product"]=> string(2) "in" ["condition-value-cart"]=> string(0) "" ["condition-value-product"]=> array(1) { [0]=> string(4) "1562" } } } }