Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
3 augustus 2023

Voor de thuisblijvers

Ga jij dit jaar niet op vakantie? Baal je ook zo van het oerhollandse weer? En kan je wel wat “vakantie mood” gebruiken?
Er zijn genoeg klussen in en om je huis en tuin die je voldoende ontspanning kunnen geven!

Lees hier een paar tips!

Kledingkast

Om de beginnen.. ruim je kledingkast op. Is het vandaag wat minder goed weer? Prima moment om je kast eens helemaal uit te mesten.
Haal je kast helemaal leeg. Pak kledingstuk voor kledingstuk op en vraag jezelf af of je deze wilt houden ja of nee. Is het een ja? Hang of vouw je kledingstuk netjes op en leg m terug in je kast. Alles wat je niet wilt houden in de zak van max of in de container! Wedden dat jij aan het einde van de dag een goed gevoel hebt gekregen?

Schoonmaken

En dan bedoelen we niet het reguliere. Maar pak je auto eens goed aan. Ook hier geldt de tip, haal je hele auto leeg. Ook de matjes. Pak de stofzuiger en een emmer sop en begin eerst aan de binnenkant. Aansluitend is de buitenkant aan de beurt. Lekker eerst in de sop zetten, goed boenen en daarna afspoelen met water. Wil je je auto echt laten glimmen? Droog m dan nog even goed na en wrijf met een zachte doek de wax er in. Aan het einde van de dag is het niet alleen de auto die ‘shined’!

Keukenkastjes

Ook zo’n klus die je altijd maar uitstelt en uitstelt. Maar hoe fijn als je kastje voor kastje de boel uitruimt en weer inruimt. Tussendoor niet vergeten even een sopje er doorheen te halen. Deel alles weer opnieuw in en we geven je op een briefje dat iedere x als jij je keukenkastje open maakt, het je een ontzettend goed gevoel geeft!

Ga eens de tuin in!

Laat het weer het toe? Pak je tuinhandschoenen, schoffel, schraper, knipschaar en ga ervoor. Heerlijk wroeten, woelen, snoeien en schrapen. Plant nog wat nieuws aan en reken maar dat na dit harde werken je kopje koffie nog beter smaakt!

Boodschappen

En dan de allerlaatste tip… ga je boodschappen eens in een ander dorp of stad halen. Trek je slippers aan en doe je zonnebril op en kies voor die andere winkel. Zeker wel dat dat anders voor je voelt. Hoogstwaarschijnlijk krijg je ook daar vakantie vipes van!

Zet om op! Maak wat van je vakantie. Aan het weer kunnen we niets veranderen, wel hoe we ermee omgaan :).

Fijne vakantie

Liefs Jessica

Voor de thuisblijvers

Blog van Schuif! | Thuisblijvers | vakantie mood