Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
11 maart 2024

Een derde spoor?

Wel of geen derde spoor

Derde spoor

Je kunt bij ons kiezen voor een derde spoor. Maar wat houdt dat extra spoor nou precies in?

Wanneer je kiest voor een extra spoor dan creëer je de mogelijkheid om je schuifdeuren te laten schuiven over drie sporen. Iedere schuifdeur heeft zijn eigen spoor. Hiermee maak je je opening groter. Dit is praktisch als je achter de schuifwand een wasmachine of droger hebt staan. Kies je dan niet voor 3 sporen dan ontstaat de mogelijkheid dat je moeilijk bij je apparatuur kunt komen.

Voorbeeld

Stel je gaat voor een schuifwand met 3 schuifdeuren en de maat is in totaal 230mtr breed. Dan krijg je 3 schuifdeuren van elk ca. 78 cm breed. Hiermee creëer je een opening van dus ca. 78cm maar als je voor een 3e spoor gaat (iedere schuifdeur zijn eigen spoor) creëer je een opening van 2x 78cm en dus 156cm breed.

Nadeel

Je moet voor jezelf bepalen of je dit nodig hebt. Want er is een nadeel aan het derde spoor en dat is dat je schuifdeuren als een soort harmonica achter elkaar staan. En niet om en om, wat meer symmetrie heeft.

Een andere oplossing kan dan zijn dat je voor een schuifwand met 4 schuifdeuren gaat. Deze laat je dan over de 2e sporen schuiven maar creëer je evengoed een bredere opening.
Voorbeeld: Dezelfde schuifwand van 230 mtr, en dan 4 schuifdeuren van elk ca. 59cm breed. Als je dan 2 schuifdeuren naar links schuift en 2 schuifdeuren naar rechts… dan krijg je een opening van ca. 115cm!

Keuze

Het is uiteindelijk een keuze! Wat is voor jouw situatie de beste oplossing, zowel praktisch als visueel. Dat kun je uiteindelijk alleen zelf bepalen.
Mocht het een en ander toch nog onduidelijk zijn dan leg ik het je graag nog even telefonisch uit!

Liefs Jessica

Een derde spoor?

Blog van Schuif! | Jessica | schuifwand maken | maatwerk

array(1) { ["opt-condtion"]=> array(1) { [0]=> array(5) { ["condition"]=> string(7) "product" ["condition-operator-cart"]=> string(4) ">" ["condition-operator-product"]=> string(2) "in" ["condition-value-cart"]=> string(0) "" ["condition-value-product"]=> array(1) { [0]=> string(4) "1562" } } } }