Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
9 februari 2023

Interieurs!

Sinds vernieuwing van onze website kunnen wij nu ook interieurs aanbieden. Deze vraag hebben wij vrij regelmatig van jullie gekregen maar wij stuurde jullie altijd door naar de Ikea. Dat hoeft nu niet meer!

Keuzes

Wij hebben er voor gekozen dat je keuzes kunt maken uit 4 verschillende interieur indelingen. Zodat er voor iedere wens een interieur indeling is. Standaard zijn onze kast interieurs:

  • 210cm hoog
  • 60cm diep
  • kleur wit

Naast de keuze van de indeling kun je ook kiezen welke breedtemaat je je interieur wilt. Dat is 50 of 70cm. Met deze breedtematen kun je al aardig wat kastruimte indelen.

Interieurs!

Schuif! | Standaard interieur | schuifdeur kastInmeten

Het inmeten is eigenlijk gelijk aan het inmeten van je schuifwand. Je meet op de diverse punten en maakt dan daarna de indeling van je interieur. Kijk hier even naar de inmeetinstructies.
Als je twijfelt kun je altijd even met ons in contact komen.

De keuze om voor standaard interieurs is dat wij graag snel aan jullie willen blijven leveren. Zodra het maatwerk wordt zal de levertijden vaak op 4 á 5 weken komen. De interieurs zijn dus uit voorraad leverbaar en kunnen gelijk geleverd worden met de schuifwand dus je kunt gelijk aan de gang met je complete schuifwand met interieur!

Ook de interieurs zullen wij gratis aan jullie blijven leveren!

Liefs Jessica

 

 

array(1) { ["opt-condtion"]=> array(1) { [0]=> array(5) { ["condition"]=> string(7) "product" ["condition-operator-cart"]=> string(4) ">" ["condition-operator-product"]=> string(2) "in" ["condition-value-cart"]=> string(0) "" ["condition-value-product"]=> array(1) { [0]=> string(4) "1562" } } } }