Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
15 april 2022

Handige Harry

Wat klinkt dat toch oke…Handige Harry. Een goeie uitspraak die lekker bekt. Hoe komt dat? Misschien omdat de woorden met twee dezelfde letters beginnen? Net als vrolijke frans, pietje puk, sluwe sjaantje… of net als woorden die rijmen zoals snelle jelle, heitje voor een karweitje,

Maar wanneer geef je iemand de benaming Handige Harry? Op het cynische vlak doe je dat wanneer diegene een ONhandige actie uithaalt. Dan roep je meestal iets van: Wat ben je toch een Handige Harry!

En zoek jij online naar het woord Handige Harry dan is deze Harry gewoon een personage uit Bassie en Adriaan. Harry is in deze wereldberoemde serie eigenlijk een boef die bommen maakt om Bassie en Adriaan uit te schakelen. Maar deze ‘boemen’ gaan wel af maar vaak niet op het gewenste moment.

Betekenis

Dan komt het Algemeen Nederland Woordenboek ook met een betekenis. En die luidt als volgt:

handige harry
“iemand, vooral een man, die buitengewoon handig is; iemand die goed met zijn handen overweg kan en van alles kan maken, repareren e.d.”

Dit klinkt al een stuk vriendelijker zo! Niks geen cynisme, gewoon zoals het is.

Meten & monteren

Als je bij ons een schuifwand koopt is het fijn als je toch een beetje een handige harry bent. Niet dat het heel moeilijk is om onze schuifwanden te monteren. We voegen altijd een montage handleiding aan de bestelling toe of je kunt op onze site een montage uitleg vinden. Maar toch, als je het nog nooit hebt gedaan is het toch handig als je een beetje Harry in je hebt.

Montage

Of je vraagt het ons! Wij maken en leveren schuifwanden maar als je wilt dat wij de montage voor onze rekening nemen dan doen wij dat. (mits je enigszins in onze buurt woont natuurlijk)

Wij meten dan ook in. Want als er dan iets mis is in de maatvoering dan kunnen wij vooral onszelf de schuld geven… en dat gebeurt. Niet vaak! Maar het kan wel eens voorkomen. En dan hoef ik nu niet uit te leggen wat voor benaming deze ONhandige dan krijgt..

Liefs Jessica

Handige Harry

meet- en montage service van Schuif | schuifwandmaken