Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
15 april 2022

Klanten reviews

Klanten reviews

Met onze website zijn we vanaf het begin aangesloten bij Webwinkelkeur, zij verzamelen onze klanten reviews. Dit is een bedrijf die er op toe ziet dat je webwinkel voldoet aan de eisen. Eisen die jou als webshop betrouwbaar maakt, er op toe ziet dat je doet wat je beloofd te doen en ook juridisch iets voor de koper én verkoper kan betekenen.

Tevreden

En wij zijn hartstikke tevreden met dit bedrijf. Toen wij net begonnen hebben wij ons aangemeld en zijn we door de mangel gehaald. Om hun goedkeuring te krijgen moesten we het een en ander aanpassen maar al snel daarna was alles helemaal hun goedkeuring waard! Trots!

Reviews

Dat was onze eerste goedkeuring eigenlijk! Iemand die tevreden was met hoe wij het ‘doen’. Niet echte klanten reviews…maar wel een goedkeuring!

Maar daarna ben je aan de goden overgeleverd. Je site ziet er spik en span uit…zo langzaamaan kwamen er wat bestellingen binnen. We deden (en doen!) ons stinkende best om onze klanten tevreden te houden.

Zodra een order helemaal is afgewikkeld wordt er van uit Webwinkelkeur een mail verstuurd naar de koper van ons inmiddels afgeleverde schuifwand. In die mail staat of ze ons willen beoordelen en een klanten review willen achterlaten. Dit werkt met het geven van sterren en daarnaast mag de koper er ook nog een opmerking aan toe voegen.

Een dikke voldoende!

Nou en dan is het afwachten…want het is zo dat lang niet iedereen aan dit verzoek gehoor geeft. Maar als er dan een beoordeling binnenkomt dan is het feest! Nog nooit hebben wij een slechte review gehad en nog nooit onder de 9,5 gescoord! We zitten momenteel op 212 reviews met daarbij een score van 9,5 en gemiddeld 5 sterren. Zo trots!!

Dit is gewoon een dikke vette voldoende. De slagroom op de taart, het toetje toe.. En iedere keer weer zo blij als we een beoordeling krijgen :).

Dus we blijven gewoon lekker doen wat we doen! Goede en snelle service, exact maat werk én we komen onze afspraken na. Geloof het of niet… maar het staat allemaal geschreven in de sterren! 🙂

Liefs Jessica

schuifwandmaken.nl

Klanten reviews
array(1) { ["opt-condtion"]=> array(1) { [0]=> array(5) { ["condition"]=> string(7) "product" ["condition-operator-cart"]=> string(4) ">" ["condition-operator-product"]=> string(2) "in" ["condition-value-cart"]=> string(0) "" ["condition-value-product"]=> array(1) { [0]=> string(4) "1562" } } } }