Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
16 maart 2023

Marmer

Is marmer oubollig? Nee, zeker niet! Marmer is momenteel helemaal hip. In alle soorten en maten, kleuren en oppervlaktes.

Veel keukenbladen en badkamers worden aangeboden in veel diversiteit aan marmer(looks). Niks ouderwets aan, het is helemaal terug van weggeweest.

Schuifwand

Echt marmer is natuurlijk moker zwaar. Daarom hebben wij voor de keuze in panelen voor onze schuifwanden gekozen voor een Marmerlook paneel. De Carrara Frosted White, ofwel zoals wij het een naam hebben gegeven: Marble White.

Een prachtige marmerlook welke in geen enkel paneel hetzelfde ‘getekend’ is. Zo krijg je een interieur een geheel eigen stijl mee en is met allerlei andere natuurlijke materialen te combineren. Hou je van strak dan is marmer zeer geschikt. Maar hou je van marmer maar heb je een wat warmer interieur dan is de combinatie met hout ook mogelijk.

Marble White

Uit voorraad kunnen wij op kort termijn je een maatwerk schuifwand leveren. Maar twijfel je aan de kleur marmer of denk je nog aan ander design? Vraag dan een proefmonster op. Dat kan via deze link!

Daarnaast kun je nog kiezen uit twee verschillende kleuren omlijsting: aluminium of zwart. Ontwerp via onze site je schuifwand en mocht je vragen hebben of wil je eens langskomen in onze showroom dan ben je hierbij van harte uitgenodigd!

Liefs Jessica

Marmer