Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
11 juli 2024

Nieuwe kast indeling

Kast indeling

Het meest praktische gedeelte van je kast is je interieur, oftewel je kast indeling. Als allereerste ga je bepalen wat er achter de schuifdeuren moet gaan gebeuren. Is het een opbergkast voor in de bijkeuken, slaapkamer of bijkeuken? Iedere ruimte vraagt om een andere indeling. Je slaapkamerkast zal grotendeels bedoelt zijn voor je kleding en vraagt misschien wel om een hanggedeelte, je bijkeuken kast zal fungeren als opbergkast voor alles wat je niet in je keuken kwijt kunt en je zolder kast vraagt om veel ruimte om spullen in weg te zetten voor een langere tijd.

Indeling

De keuzes die je kunt maken in de diversiteit interieurs zijn legplanken, lades en een gedeelte om je kleding aan op te hangen. Bedenk van te voren goed wat het is dat je in de kast wilt gaan opbergen en pas daar je indeling op aan. Vaak is de standaardmaat van een legplank 60cm diep en 210cm hoog.

Schuifdeuren

Als je je nieuwe kast indeling helemaal naar het zin hebt ingedeeld kun je je schuifdeuren uit gaan zoeken. Je weet wat de breedte van je kastplank is, het functioneelste is dat je schuifdeuren daar op afgestemd zijn. Het werkt het prettigste dat als je een deur van je schuifwand opent je precies bij je kast indeling kunt komen. Tip: Kies je voor een ladeblok, hou er dan rekening mee dat deze lades wel open kunnen als je je deuren opent.

Uit voorraad leverbaar

Standaard kast indelingen zijn vaak uit voorraad leverbaar. Wat inhoudt dat je deze snel in huis kunt hebben. Past het standaard interieur niet in je ruimte dan kun je altijd kiezen voor een maatwerk kast indeling. Deze kun je dan helemaal op maat laten maken. Nadelen daarvan is dat je er even op moet wachten en dat de aanschaf duurder zal zijn.

Succes met het maken van je keuzes! Mocht je graag willen dat wij even met je meedenken, stuur ons dan gerust een mail of neem telefonisch contact met ons op!

Liefs Jessica

Nieuwe kast indeling
array(1) { ["opt-condtion"]=> array(1) { [0]=> array(5) { ["condition"]=> string(7) "product" ["condition-operator-cart"]=> string(4) ">" ["condition-operator-product"]=> string(2) "in" ["condition-value-cart"]=> string(0) "" ["condition-value-product"]=> array(1) { [0]=> string(4) "1562" } } } }