Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
14 november 2023

Softclose

Softclose

Wat betekent nu eigenlijk softclose? Nou vrij vertaald in het Nederlands: zachtjes dichtdoen!

Softclose kun je op verschillende items ‘loslaten’. Softclose op de deur, op de wc bril (zodat deze niet naar beneden klettert), op je lades van de keuken of badkamermeubel.
Het heeft het fijne effect dat je je schuifdeur en/of lade best met een vaartje kan dichtgooien maar dat deze altijd zichzelf toch zacht in positie zet.

Standaard

In veel gevallen is softclose al als een soort standaard. Veel lades zijn inmiddels standaard uitgevoerd met softclose. En laten we wel wezen.. het werkt heel prettig en het is behoudt van je spullen. Geen geklap van je schuifdeuren meer maar gewoon zachtjes sluiten.

Bijstellen

Zo kiest een groot aantal van onze klanten ook voor softclose op de schuifdeuren. Altijd een beetje spannend omdat 90% van onze geleverde schuifwanden zelf door de klant wordt gemonteerd. En nu net is het stukje softclose een aandachtspuntje want ergens moet je deze (het opvangpalletje) op maat afzagen. Goed afstellen van de schuifwand en daarna goed meten zijn de vereiste. Uiteraard geven wij goeie montage instructies mee maar soms kan er toch door veelvuldig gebruik het systeem wat soepeler worden. En vraagt het om wat afgesteld te worden.

Middels dit montage filmpje laten we zien hoe je dat kunt doen!

Niet?

Heb je het geprobeerd en lukt het je toch niet dan kun je ons altijd bellen. Vaak komen we er telefonisch ook wel uit met elkaar!

Succes en liefs
Jessica van Schuif!

Softclose