Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
15 april 2022

2 minutes of fame

2 minutes of fame

Ik heb beloofd jullie op te hoogte te houden over de uitzenddatum van het RTL programma Wooninspiraties waarin wij onze schuifwanden mogen presenteren. Nou de datum is inmiddels bekend. We komen zondag 22 december op TV bij het nieuwe woonprogramma wooninspiraties!

Zondagochtend om 8.30 uur (dus dat wordt vroeg ons bed uit) en die zaterdag daarop komt de eerste herhaling om 13:00 uur in de middag en in mei 2020 zullen we nogmaals te zien zijn.

Opnamedag

Woensdag 27 november komen ze bij ons langs om de opnames te maken.. Werkelijk waar…. ik vind het doodeng.
Vooraf hebben we wat onderwerpen mogen doorgeven, aangegeven wat onze USP’s zijn en wat we graag willen laten zien in ons bedrijfsproces. Dus dat staat. Maar ja, dan moet je het nog wel doen.

Na de opname dag komen ze met een (bedrijfs) filmpje waar ze waarschijnlijk van een hele ochtend film, een twee minuten film van hebben gemaakt. Wij mogen daar nog wat van vinden en dan kan ie door. Door naar de uitzending van zondag 22 december..

Mocht je het leuk vinden om te kijken, zet dan deze datum dan in je agenda. Het is tenslotte kerstvakantie, trek je kerst sokken aan en nestel je op de bank voor onze “2 minutes of fame”!

Liefs Jessica

2 minutes of fame