Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
15 april 2022

Het begint weer …

Voor ons hier in het noorden is de vakantie haast voorbij. Nog een laatste weekend en dan begint het weer..

Ja het begint weer. Maar wat begint er dan weer? Dat is voor iedereen wat anders. Het kan zelfs zo zijn dat het voor niemand ooit deze laatste 6/7 weken ooit gestopt is. Misschien ploeteren deze groep mensen de hele zomer door en krijgen zij het nog.

Maar voor de meeste van ons geldt “HET BEGINT WEER”. En oh oh wat heb ik er weinig zin om er aan te beginnen. Ben eerst maar eens begonnen met de dagen uitvoerig te bekijken wanneer alle kids naar school moeten. Want het blijkt dus dat niet iedere school (voortgezet onderwijs) op dezelfde dag begint. Dus “het begint” bij ons voor iedereen op een ander moment.

Voorbereidingen

En voordat we er aan kunnen beginnen moet er nog wel wat voorbereidt worden. Want zonder goede voorbereiding kun je niet beginnen!
Met stip op 1 zijn het kopen van schoolspullen, gevolgd door het controleren van de fietsen (banden, licht, spin). En dan zorgen dat alles klaar staat voor op de dag dat de school begint.

Dat is dan school. In vergelijking met wat er na de vakantie nog meer BEGINT is dat een makkie. Want waar ik echt tegenop zie is dat het sporten ook weer begint.. Het enige voordeel daarvan is dat de kids weer eens iets anders doen dan (laat ik het maar houden op) “vakantie vieren”.

Ik weet niet hoe jullie dat hebben maar ik denk er over na om een excel sheet in elkaar te flansen. Daarin iedereen van het gezin op te nemen, alle dagen van de week op noteren, tijdstippen van trainingen, tijdstip van wedstrijden en die dan combineren met het avondeten en werk- en schooltijden. Dan komt daar vanzelf een overzicht uit rollen. Die hangen we in de keuken en voor diegene die moet tafeldekken kan dan zien voor hoeveel personen er gedekt moet worden.

Alles weer normaal

Wat nog een voordeel is, is dat ons dagelijks leven weer normale vormen aan gaat nemen. We beginnen weer bijtijds naar bed te gaan, bijtijds eruit en ook maar weer eens beginnen om op normale tijden aan het werk te gaan.

Dus voor iedereen die ook klaar is met vakantie vieren: Back to School of Back to Work. Zet m op! Het gaat weer beginnen!

Liefs Jessica

Het begint weer …
array(1) { ["opt-condtion"]=> array(1) { [0]=> array(5) { ["condition"]=> string(7) "product" ["condition-operator-cart"]=> string(4) ">" ["condition-operator-product"]=> string(2) "in" ["condition-value-cart"]=> string(0) "" ["condition-value-product"]=> array(1) { [0]=> string(4) "1562" } } } }