Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
15 april 2022

Update Schuif!

Ik heb jullie al een tijdje niet ‘bericht’ en dat komt omdat we achter de schermen al een paar maanden bezig zijn met het updaten van Schuif! Dus vandaar deze update. Gewoon om jullie even op de hoogte te houden van de aankomende wijzigingen.

Nieuwe website

Binnenkort lanceren wij onze nieuwe website! Een webshop waar je gewoon schuifwand op maat kunt blijven ontwerpen en bestellen maar als extra toevoeging gaan wij ook kastinterieurs aanbieden. Dit worden standaard interieur met keuze uit 50 of 70 cm breed en 4 verschillende indelingen. Later meer hierover!

Extra’s

Al enige tijd verkopen wij soft close als extra toevoeging aan ons assortiment maar met de komst van de vernieuwde website kun je ook, interieurs, verhogingslat, schuine wandclips, extra spoor en stofstrips.

Update Schuif: Gratis bezorgen!

Wie ons al even volgt weet dat wij sinds het begin van dit jaar over zijn gegaan op gratis bezorgen door heel Nederland (ex de Waddeneilanden (Texel alleen de oversteekkosten), kan wel maar dan op aanvraag). Onze bestelbus wordt bestuurd door onze collega Guyon en komt je schuifwand persoonlijk bij je thuis brengen!

Filmmateriaal

Ook zijn inmiddels de voorbereidingen getroffen voor 2 filmpjes. Een bedrijfsfilm en een instructiefilmpje. De beelden zijn gemaakt en wachten we met smart naar het eindresultaat.

In die tussentijd produceren wij, zoals altijd, onze schuifwanden en leveren wij, zoals altijd, snel!
Binnenkort volgt weer een update van Schuif!

Liefs Jessica

Update Schuif!
array(1) { ["opt-condtion"]=> array(1) { [0]=> array(5) { ["condition"]=> string(7) "product" ["condition-operator-cart"]=> string(4) ">" ["condition-operator-product"]=> string(2) "in" ["condition-value-cart"]=> string(0) "" ["condition-value-product"]=> array(1) { [0]=> string(4) "1562" } } } }