Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
15 april 2022

Vrijmarkten

Koningsdag 2018

Nog een paar dagen en dan is het zover, eindelijk kunnen we weer onze spullen verkopen. Overal in Nederland is het mogelijk om vrij te staan op daar waar een vrijmarkt georganiseerd wordt.

Dus wij vinden dat het een mooi moment is om al je rotzooi, die al een jaar lang voor je voeten staat, op te bergen in goeie stevige kratten en/of verhuisdozen of bananendozen. Laat je oude spullen gaan, gun ze een nieuwe eigenaar! Zo iemand die weer met liefde dat ene vaasje een plekje gunt op een vensterbank, zo iemand die vol overgave je oude meubeltjes opknapt en een nieuwe leven geeft. Of zo iemand die met trots jouw blazer, spijkerbroek, slippers, trui, vest draagt! Een vervende lezer die al jouw boeken opkoopt, of een oma die het speelgoed van je kinderen overneemt.

Doe het gewoon, ruim op! Verkoop je boel!

Het voordeel ervan? Een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd! En als het goed is, ook een aardig gevuld portemonneetje.

Succes!

 

Vrijmarkten
array(1) { ["opt-condtion"]=> array(1) { [0]=> array(5) { ["condition"]=> string(7) "product" ["condition-operator-cart"]=> string(4) ">" ["condition-operator-product"]=> string(2) "in" ["condition-value-cart"]=> string(0) "" ["condition-value-product"]=> array(1) { [0]=> string(4) "1562" } } } }