Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
15 april 2022

Alles inclusief

Alles inclusief

Of te wel Ultra Inclusief…want dat is wat we geboekt hadden. En ultra staat voor 24 uur per dag alles inclusief. Met het gezin in de Mei vakantie op reis. 5 personen waarvan de jongste 9 jaar is. Dus wat is dan voor een weekje vakantie de beste optie? Ultra All Inclusieve naar Turkije! Wat een heerlijkheid.

Vrij van…

Zo’n weekje weg is dan echt een snoepvakantie. Een soort voorproefje op de zomervakantie. Al een beetje proeven aan het mooie, warme weer. Effe checken of de jurkjes het nog doen, de slippers nog een seizoen mee kunnen, de bikini’s nog het juiste kleurtje heeft, houdt je zonnebril nog de juiste UV straling tegen, is de samenstelling van je gezin geschikt voor straks 2 weken vakantie..

Maar bovenal ben je een week even lekker over vrij van. Vrij van werk, vrij van school, vrij van het weer in Nederland, vrij van sociale verplichtingen, vrij van sport, vrij van huishouden, boodschappen, bedden opmaken en wassen, wassen, wassen en wassen.

Reviews

We kwamen aan op een prachtig 5 sterren resort waar Turkije vol mee staat. Goed aangeschreven met prachtige recensies. Wij kijken dan vooraf de recensies na en checken dan vooral de negatieve. Heb je dat wel eens gedaan? Dat is echt heel vermakelijk.

Kijk al het positieve wat iedereen vermeldt, ja dat weten we wel en dat vinden we ook logisch maar het negatieve? Dat is lachen, echt waar, je weet niet wat je leest waar mensen zich tijdens een weekje vakantie aan kunnen storen.

“Nou wij hadden dus een kamer aan de voorzijde van het hotel geboekt met uitzicht op zee maar s avonds bleef het nog lang onrustig op terras. Na elf uur hoorde we nog geroezemoes van mensen…”

“Er was geen zalm bij het ontbijt en we moesten alles zelf gaan halen….”

“Publiek liep in de avond in korte broek en slippers…”

Hotel faciliteiten

Dat dus…
Maar wij hadden een prachtig hotel met veel faciliteiten. Zwembaden, sportvelden, veel terrassen, veel barretjes en restaurantjes en ook een wellness met sauna. Daar heb ik 1x ingezeten en dacht werkelijk waar dat ik in een gaaroven zat, klaar gestoomd voor het avondeten. Blafheet! Niet gewoon.

Manlief wilde een dag later nog een x in deze sauna, nou mij niet gezien. Ben net afgekoeld… Nou hij ging en zei: “ze hebben deze faciliteiten nu eenmaal en van al die faciliteiten moet je gebruik maken”

Ja moet je doen zeiden wij…. maar pak je op de terugweg dan gelijk de fitnesszaal mee? Die faciliteit hebben ze ook nu eenmaal…

Squads

Veel activiteiten hebben we daar dus niet gedaan. Eten, zonnen, cocktailtje, wandelen, shoppen, met een boot gevaren. Veel gekker werd het niet. Maar ik heb wel veel gesquad en tijdens deze vakantie kon ik het eigenlijk beter dan tijdens de bootcamp les..

En dat gebeurde iedere x dat ik naar het toilet ging. (dat is nogal wat een keer op een dag!) Kijk Turkije is een prachtig land, de meeste horeca gelegenheden zijn gedurende de jaren hygiënischer en schoner geworden maar ik ben er niet van.

Dus daar ging ik meerdere keren per dag…Heel vermoeiend maar op mijn beenspieren is niets aan te merken. Ik squad morgen tijdens de les iedereen eruit!

Liefs Jessica

Alles inclusief