Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
15 april 2022

Bitsing

Wij (mijn man en ik) zijn vanmorgen aangeschoven bij een netwerkontbijt. Aangeboden door de Gemeente Medemblik met als insteek een presentatie vanuit de gemeente over toeristische marketing met de momenteel lopende campagne “Rijk aan verhalen”. Een mooie en duidelijke presentatie gegeven door Maaike Steltenpool (coördinator toeristische marketing Medemblik), echt heel goed gedaan.

Ontbijt

Het was niet alleen het ontbijt (want eerlijk is eerlijk, ons bedrijf heeft niets te maken met toerisme…) waardoor we naar het mooie kasteel Radboud in de vroege ochtend zijn ‘afgereisd’. Maar ook de workshop Social Media maakte dat we ons opgegeven hadden. Ook een duidelijk verhaal met veel goeie tips en trics. Waarvan er één vooral bijgebleven is.

Jon Ruigrok (van Druktemakers) gaf de presentatie en nam een voorbeeld van Frans de Groot, die het boek – Bitsing heeft geschreven. Dit staat voor succesbepalende factoren. Iedere letter van het woord Bitser brengt je trapsgewijs naar een succesvollere onderneming. Beginnend logischerwijs bij de B van Bitsing.

De B staat voor bekendheid. Dan de I van imago, T van traffic en dan pas de S van Sales. Wij snapte wat Jon bedoelde toen hij zei dat veel ondernemers de eerste tredes van deze succesvolle trap overslaan. Want wat wij als ondernemers inderdaad allemaal zo snel mogelijk willen doen is verkopen!

Maar als je daar eens goed over nadenkt dan is dat ook eigenlijk raar dat je denkt dat wanneer je bedrijf is opgestart je direct kan beginnen met verkopen zonder dat de mensen weten wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat. Eigenlijk heel logisch! Dus bij deze:

“Mijn naam is Jessica Steltenpool, allereerst moeder van 3 kinderen en getrouwd met Theo Vertelman. Samen zijn wij oprichters van Schuif! en al jaren is Theo eigenaar van Hubo Wervershoof. Ik heb mij hier enige tijd geleden bij aangesloten en mogen we ons nu samen eigenaar noemen ;).
Schuif! hebben wij samen bedacht. Doordat de economie enige tijd behoorlijke moeizaam was hadden we het idee om er ‘iets’ naast te doen. Iets dat een verlengstuk is van je bedrijf en vooral ook iets waar we ‘goed’ in zijn. Dit is uiteindelijk Schuif! geworden. Een online webshop waar je je schuifwand kunt ontwerpen en bestellen. Een laagdrempelige webshop met duidelijke prijsinformatie en een makkelijk bestel- en betaalproces.

Wij maken onze schuifwanden zelf. Daardoor kunnen wij de prijzen laag houden en snel leveren. Twee belangrijke factoren wat ons uniek maakt.”

Bekendheid

Ondanks dat wij de eerste paar tredes van de trap naar succes hebben overgeslagen lijkt het ons evengoed te lukken om al meer bekendheid te vergaren. Maar desalniettemin altijd goed om weer eens een presentatie bij te wonen en te leren van al dat wat je nog niet wist. Het maakt me gemotiveerd en wil er gelijk mee aan de slag!

Door naar de volgende trede, dat is de E van extra-sales. Wat eigenlijk staat voor ‘ga zo door’. Blijf doen wat je altijd al deed en mogelijk meer!

Fijne kerstdagen en alle goeds voor 2019!
Liefs Jessica van Schuif!

Bitsing