Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
15 april 2022

Thuiswerken

Thuiswerken

Wie ons vorig jaar had verteld dat er een langdurige tijd zou gaan komen waarin we massaal thuis gingen werken omdat er een besmettelijke ziekte over de wereld heerste, die hadden we waarschijnlijk voor gek verklaard.

En kijk nu! Het is haast het ‘nieuwe’ normaal. Tijdens de eerste lockdown deden de thuiswerkers het met de benodigdheden die thuis voor handen waren. Werken gebeurde vanaf de eetkamer tafel, kantoortje op de bovenverdieping, vanuit bed, keuken, bijkeuken, schuur, garage… noem maar op.

Thuiswerken

Arbo technisch

Arbo technisch gezien valt deze manier van thuiswerken onder niet al te beste omstandigheden en dan nog maar niet te spreken over de koffiemachine…;)

Dus vanuit veel hoeken kwamen tips voor de thuiswerker. Deze link leidt je naar het arboportaal van het Ministerie. Allerlei tips hoe je thuis tijdens een lockdown gezond en vitaal door kunt komen.

“5. Houd contact met je collega’s en leidinggevende: maak afspraken over wat er precies van je wordt verwacht. Geef aan je leidinggevende aan of je knelpunten ervaart in je werk. Zorg ook voor persoonlijk contact met collega’s: organiseer bijvoorbeeld een online koffiemomentje of een vrijdagmiddagborrel.”

Mijn persoonlijke favoriete tip!

Echt allemaal slimme en duidelijke tips. Ook hoe je werkplek in te richten, de hoog/laag buro’s zouden inmiddels niet aan te slepen zijn.

Opgeruimd

Dan is na het volgen van deze tips alles “arbowaardig” maar is het ook “woonwaardig”? Want dan zit je thuis met al je werk benodigdheden als mappen, boeken, folders, laptops, dozen, kratten… noem maar op! En wanneer je niet werkt kijk je daar evengoed op je vrije dag nog tegen aan.

Nou en dan zijn wij daar! Want wij maken voordelige schuifwanden. Helemaal op maat gemaakt in wel 21 verschillende uni kleuren of design prints of je kunt kiezen voor een schuifwand met een fotoprint!

Achter je schuifwand berg je al je werk gerelateerde spullen op. Zij het als scheidingswand of als schuifwand voor opbergplanken of rekken.

Voor alle thuiswerkers, veel sterkte en kunnen wij het voor jullie wat makkelijker maken door je werk thuis uit het zicht te brengen.. laat het ons weten!

Liefs Jessica