Gratis verzending*
Schuifwand met eigen fotoprint
Meer dan 25 jaar ervaring
15 april 2022

Vertel een leugen dag

4 april | Vertel een leugen dag

Oke dat gaat leuk worden! Het is vandaag wereldwijd Vertel een leugen dag! Daar heb ik echt nog nooit van gehoord dus ik heb het even opgezocht want ik ben namelijk niet echt van de leugens. Bij het idee van het vertellen van een leugen krijg ik op voorhand vlekken in mijn nek, zweet onder mijn oksels, hersens die op hol slaan, visualisatie van de manier waarop iemand naar mij kijkt als diegene twijfelt aan mijn waarheid, alle alarmbellen slaan op hol. Echt!

Dit is wat ik vond:

Tell a Lie Day vindt plaats op 4 april 2019. De dag is een kans om halve waarheden en leugens te vertellen. Opzettelijk liegen om een ​​valse verklaring af te geven aan een andere persoon waarvan de ‘leugenaar’ weet dat het niet de hele waarheid is. Liegen is normaal gesproken niet leuk om te doen, maar Tell a Lie Day biedt een uitzondering.
Het zou slim zijn om je leugens te corrigeren aan het einde van Tell a Lie Day. Een echte leuke manier om een leugen te vertellen zonder iemand pijn te doen is om de meest spectaculaire en meest interessante leugens voor een lach te vertellen. Laat je vrienden geloven dat je vorig jaar de Voice of Holland hebt gewonnen of dat je gisteravond vocht tegen een driekoppige draak op je balkon.

Uit ervaring

Ooit ben ik naar een festival geweest (Valtifest) en we hadden bedacht dat het wel leuk (lees: lekker) zou zijn om in onze rugzakjes een fles wijn mee naar binnen te smokkelen. Vanuit huis richting Amsterdam ging dat flesje nog zonder blikken of blozen mee. Uitgedost in het thema van dat jaar gingen we er blij op aan. Maar toen kwam het…Voordat we door de poortjes naar binnen konden, stonden daar controleurs met heel wat ‘gevonden’ waar in hun nabije omgeving. Voor mij werden allerlei andere festivalgangers gecontroleerd en gefouilleerd. Met klokkende oksels heb ik dat aanschouwt en naar mate de poortjes naderde had ik al minder trek in wijn. Nog voordat de controleur me aansprak had ik de fles al uit mijn rugzakje gepakt en ook mijn mede-festivalgangers raakte oververhit van mijn paniekaanval.

Ik ben daar gewoon niet zo goed in. Geef mij maar 1 april! Grapjes uithalen past me beter…

Nou vooruit

Om vandaag toch mee te gaan in de vertel een leugen dag heb ik een leugen voor je:

Onze schuifwanden zijn schandalig te duur, kwalitatief ver beneden pijl, het duurt weken voordat je je schuifwand bij ons in productie gaat, als je al überhaupt iets van ons te horen krijgt zodra je je bestelling plaatst én vooraf betaald.. We scoren een bizar laag cijfer bij webwinkelkeur en onze showroom is het binnenstappen niet waard.

Dat ging me trouwens best goed af! Blijkbaar is een digitale leugen makkelijker gemaakt. Toch snel maar weer eens proberen ergens een fles mee naar binnen smokkelen.. 😉

Liefs Jessica

Vertel een leugen dag